|
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
|
|
۱۳:۱۷, ۱۷/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۵ ۱۳:۱۸ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
(۱۵/خرداد/۹۵ ۲۳:۱۰)قبیله منتظر نوشته است: یا الله لطفا حد خودتو نگه دار. هی ما ساکت می مونیم تو هر جولونی می خوای می دی. سایت هم که صاحب نداره. هر تهمتی دلت می خواد به هرکسی که می خوای می زنی. حداقل ما یه مرامی داریم که اگه قراره جدا به کسی بتوپیم این جرات رو داریم که یه اسمی از خودمون بزاریم نه به عنوان به کاربر گمنام توی شبکه ای گمنام - این توهم تو هست - شما که بصیرت داری بیا و قصاص قبل از جرم نکن. من بی بصیرت. ببین خودت چی کردی؟ منطقیه از روی یه سکانس و یه نمایشنامه که احتمال 99 می دم حتی از توی اینترنت نخوندیش یه داستانی ساختی و رنگی کردی متنشو -------------------------------- این سبک کار رو من از طرفداراشم. آقای قبیله منتظر می تونم بهت دوتا فیلم معروف هم پیشنهاد کنم که بری ببینی که بفهمی این فیلم ها طرفدارای خودشو دارن و سیاه نمایی نیستن. فقط به نقطه های تاریک جامعه نگاه می کنن. مضمونشم خوشت می یاد آقای #انقلابی 1- downtown که زندگی آمریکایی های پایین شهر رو به نمایش می زاره. (معنی لغویش مرکز شهره) خلاف و مواد و فقر و ... 2- gimme shelter که زندگی یه دختر نوجوان باردار هست ( این هم توی آمریکا) 3- Sleeping beauty 2011 که به فحشا در اروپا اشاره می کنه لطفا این مسخره بازیا رو بذار. این که حرف نمی زنیم دلیل نمی شه که لال باشیم |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزهای سیاسی به فیلمی سیاه"تاکسی" در جشنواره سیاسی برلین | vahrakan | 7 | 3,956 |
۲۸/بهمن/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|