کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جرج کارلین خداناباور بود
۱:۵۴, ۱۹/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۵ ۱۸:۳۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #56
آواتار
لازم هم نیست الحاد و انقدر گنده کنی ! هر بچه ای وقتی به دنیا میاد ملحده و خدایی نمیشناسه تا وقتی تو جامعه خودش توسط عقاید پوسیده اون جامعه یک خدای مورد نظر بهش چپانده بشه !و سرپیچی ازش بشه کفر و این عقیده با نیاز های باطنی یه فرد برای فرار از احساس تنهایی و پوچی و ترس از مرگ و نیستی تقویت میشه.

ما از روی شواهد و مدارک و تجربه زندگی روزمره دریافته ایم که مثلن اگه یکی داره دالان باهامون حرف میزنه م تایپ میکنه ، یه موجوده هوشمنده البته نمیشه تو مطمعن شی من حتما یا آدم هستم ! شاید یه ربات و یا یه برنامه کامپیوتری باشم، ولی به حال حدس نمیزنی من اختشاشات روی خط هستم یا حتی هر شکی داشته باشی به هر حال راهی وجود داره که شکتو بر طرف کنی، یعنی اینظوری نیست که هیچ روشی برای درک ماهیت من نداشته باشی، میتونی با سوال هایی که میپرسی یا ازمایشتهایی که طراحی میکنی بفهمی من آدمم یا هر چیز دیگه.
پس اگه کسی بگه من نویزم یه کودن و نفهمه.

ولی ما هیچ ازمایش و راهی برای پی بردن به ماهیت و وجود خدا نداریم.
در واقع بشر دلیل هر چی رو نمیدونست نسبتش داد به یه خدا تو آسمونا! هر چیم علم پیشرفت کرد و دلیل همه چیزو فهمیدیم دست خدا از طبیعت کوتاه تر شد! تا جایی که تنها گیر شما مونده به قوانین بنیادی طبیعت !! این مشکل از درک و ای کیو پایین شماست !

ایده خدا یه ایده کودکانه هستش و مال دوران کودکی بشر هم بوده، بشر داره از دوران کودکی تمدن خودش خارج میشه و ایده خدا هم یروزی برای همیشه از بین میره، در واقع همین امروز هم خود شما نسبت به هزاران هزار خدای دیگه بیخدا هستی و اون خدا ها برای همیشه به تاریخ بشر پیوستن، خداهای کمی باقی موندن که اونها هم همین مسیرو طی میکنن.

حتی اگه هنوزم چراهایی مونده برای درک کارکرد جهان و شما نسبتش میدی بخدا ، 4 روز دیگه علم همونا رم از چنگال خونین خدا و خدایان در میاره ! شما کجای کاری !!!

احتمالا جهان ما یکی از میلیاردها جهان و کائنات موجود هست که تو هر کدوم قوانین به طور خاصی هستند و شرایط به گونه ای بوده که ما هم اینطوری و یگونه ای خاص جهانمون و خودمون پدیدار شدیم،

ما طبق همین 4 نیروی بنیادی طبیعت میتونیم توضیح بدیم که جهان طی 14 میلیارد سال چطور میتونه بدون حضور هیچ ناظمی به همین چیزی که الان هست برسه و برای توضیحش تقریبا میشه گفت دست هر خدایی رو کوتاه کردیم ! بازم اگه درکت نمیرسه احتمالا باید به بی بی بگی برات میگو بگیره..

یعنی دستتم بند کنی به 4 نیروی بنیادی ، نهایتا با یه خدای گوشه نشین طرفی که بعد افرینش نیروها هیچ زحمتی به خودش نداده!!!! و نشسته 14 میلیارد سال زمان بگذره تا بعد اینهمه وقت زمین بوجود بیاد!! بعدشم که زمین ایجاد شده 3.5 میلرد سال صبر کرده که حیات بیاد بره و دایناسورا بیان وبرن و بعد آدما ظاهر بشن!! در واقع بلد نبوده بگه کن فیکن و تو 6 روز جهانو بسازه! طفی خدا این 14 میلیارد سال نمیدونم چطوری هودش رو سرگرم کرده تا حوصلش سر نره تا یر و کله ای این اشرف مخلوقاتش پیدا بشه !! که هی بپرستنش که هی احساس کمبود نکنه !!

بگذریم چون بحث فایده نداره.....!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پیام در این موضوع
جرج کارلین خداناباور بود - Darkness - ۱۳/خرداد/۹۵, ۲۲:۵۹
پاسخ به: جرج کارلین خداناباور بود - Darkness - ۱۹/خرداد/۹۵ ۱:۵۴

پرش در بین بخشها:

بالا