کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
۲۱:۴۳, ۲۰/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #106
آواتار
نقل قول:قبول دارم. یه زمانی. یه فیلم هایی بودن.شخصیت اولش نقش یه قهرمان رو داشت. یه کسی که هیچ اشتباهی نمی کنه و نکته اخلاقی رو به مخاطب مستقیما منتقل می کنهولی الان دوره اش دیگه گذشته و خیلی کم هستند این فیلم ها.
دوره اش نگذشته دوره اش رو گذروندن... همون چیزیه که اونا میخوان...
به نظرتون چرا یه زمانی که فیلم های هندی و فیلم های کره ای جزو پرطرفدارترین فیلم ها بودن که ما نگاه میکردیم ولی یهویی یه جوی راه افتاد که شروع کردن به مسخره کردن این فیلم ها و جوک ساختن واسه اینا! واسه من که خیلی عجیب بودن...
فیلم های کره ای مثل جومونگ و فیلم های هندی هنوزم جزو باحالترین فیلم ها هستن ولی از بس مسخره کردن دیگه نگا کردن این فیلم ها بی کلاسیه و کسی روش نمیشه بگه من فیلم هندی میبینم.

مهمترین نکته ای که وجود داره اینه که به نظرم هیچ چیز نمیتونه مثل خوندن داستان آدمای بزرگ و فیلم زندگی افراد بزرگ روی آدم تاثیر بذاره.. ولی فیلم های غربی بسیار زیاد مزخرف و بی محتوا و بی فایده هستند ولی یه کار کردن که همه برن سراغ اونا متاسفانه...
همین فیلم جومونگو من دیدم چقدر زیاد نکات و مطالب آموزنده داشت و یا فیلم های هندی همینجور واقعا نکات آموزنده زیاد دارن.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عمار94
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !! - مهدی2012 - ۲۰/خرداد/۹۵ ۲۱:۴۳

[-]