کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد فیلم "سرگذشت ریدیک-The Chronicles of Riddick"
۱۵:۳۴, ۲۷/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۵ ۱۵:۵۴ توسط maes.)
شماره ارسال: #2

سلام دوستان

خیلی عجیبه !
داشتم فیلم pitch black ساخته ی سال 2000 را تماشا می کردم که خیلی چیزها توجهم را جلب کرد. اینکه آنها به شهر اسلم ! (احتمالا منظورش اسلام بوده) می رفتند و البته یک مسلمانی هم در میان آنها بود که اسمش امام بود ! دنبال کعبه ای جدید می گشت ! ظاهرا اینها در یک سیاره ی ناشناخته سقوط می کنند. مرد عرب مسلمان سه تا پسر داشت یکیش علی بود و دومی حسن بود و سومی اسمی ازش برده نشد. وقتی هر دو پسر این مرد مسلمان به ترتیب کشته شدند یعنی علی و حسن به خودم گفتم حتما سومی هم (شاید منظورش امام حسین (علیه السلام) بوده !) کشته می شود. جالبه همین طور هم شد.

این همه نماد به طور آشکارا در کنار هم در یک فیلم هالیوودی سال 2000 واقعا برام عجیب و باور کردنی نبود. احساس کردم فیلم می خواهد عمدا شکست و تاریکی اسلام و به خصوص تشیع را به رخ بکشد با کشته شدن آن پسرها و با نمادهای دیگری که در فیلم بود ! و پیروزی ظاهری مادیگرایی را پر رنگ کند.

دریغ که دنیا امامان ما را نمی شناسد. وقتی که یکم فکر کردم دیدم تمام آن نقاط قوتی که در شخصیت اول این فیلم به نمایش گذاشته است یک جورایی همه و همه در امامان ما جمع است. منتها تفکر مادیگرایی پیروزی را فقط در حیات مادی می بیند.

Confused

یک نکته ی عجیب دیگر هم در فیلم بود که آشکارا به انقلاب اسلامی ایران اشاره می کرد.

در آن سیاره ی ناشناخته موجوداتی زندگی می کردند که به نور حساس بودند و فقط در تاریکی نمایان می شدند و به انسانها حمله می کردند و حتی به خودشان !

وقتی که خدمه ی سفینه فضایی در حال بررسی بازمانده های انسانهایی بودند که قبل از آنها در آن سیاره کذایی مورد هجوم و قلع و قمع قرار گرفته بودند متوجه شدند که آن موضوع مربوط به یک کسوف در آن سیاره بوده که همه جا را تاریک کرده بود.

نکته ی جالب این است که تاریخ این کسوف مربوط به 22 سال قبل بود ! یعنی 22 سال قبل از سال 2000 (سال ساخته شدن فیلم pitch black) یعنی دقیقا مصادف می شد با انقلاب اسلامی ایران Confused
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، سدرة المنتهی ، Imam12
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: نقد فیلم "سرگذشت ریدیک-The Chronicles of Riddick" - maes - ۲۷/خرداد/۹۵ ۱۵:۳۴

[-]