کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط در ایران است که #
۱۶:۲۶, ۵/تیر/۹۵
شماره ارسال: #4
آواتار
کسی با کلمات بازی کرد ؟ میگه جواب دید ! میگید شبهه ؟ پس اول اعلام کن من دنبال جوابم که کسی فکر نکنه یه سری حرف درست رو داری ارائه میکنی !

برای تصادف های جاده ای چقدر بنویسیم که کیفیت ماشین ها افتضاحه. جالبیش اینه که نسبت تصادف ها توی ایران نیست به اروپا پایین تره ! . نسبت رو گفتم نه تعداد ! ولی کشته ها چندین برابر ، چون کیفیت ماشین ها اشغاله. البته خودمون هم وطنی داریم...

(۵/تیر/۹۵ ۱۱:۲۷)قبیله منتظر نوشته است:  ⚠️ فقط در ایران است که #هر_حادثه_ای (بزرگ یا کوچک) به یک تراژدی در شبکه های اجتماعی تبدیل می شود!??

پس به چی تبدیل بشه ؟ بیخیالی ؟ و فقط به فکر سیاست ؟

[تصویر: 13860129011.jpg]
تلق بلله حاج اقا

(۵/تیر/۹۵ ۱۱:۲۷)قبیله منتظر نوشته است:  ⚠️ فقط در ایران است که هر حادثه ای و خبری را به جای هدف گرفتن مقصران اصلی، ?? در برابر نظام و دین مان قرار می دهند! ?

نظام ؟ شما دارید به نظام میبندید ! موضوع قانونه. دو سال بیکاری میکشن ازت با حقوق 80 تومن توی ماه، بعدشم میفرستن ته دره ! خب مشکل از کجاست ؟ اول راننده اتوبوس ! اونو کی تعیین میکنه ؟ بگیر برو تا بالا !

(۵/تیر/۹۵ ۱۱:۲۷)قبیله منتظر نوشته است:  ⚠️ فقط در ایران است که از قیمت نان تا دزدی چند مسئول بی دین، تا فقر و حج و نذری محرم و روزه داری رمضان و.. و کلا هر حادثه ای را به جای علتهای اصلی آنها (یعنی بی دینی و بی مسئولیتی و خباثت دشمنان و مزدوران داخلی آنها)، ? به #فلسطین و #بحرین و #لبنان و #مقاومت،و دیگر مظلومان جهان، ربط می دهند! (گویا مظلومتر از اینها هیچ کجا پیدا نمیشود)?

مشکل از کجاست ؟ اینارو همه میدونیم؟ چون که این همه مرجع تقلید داریم و فقط حرف میزنند ! کو عمل ؟ یه مورد بیارید که عمل کنند ! لابد تقصیر منه طرف دزدی میکنه

(۵/تیر/۹۵ ۱۱:۲۷)قبیله منتظر نوشته است:  ⚠️ فقط در ایران است که عده ای دانسته و عده ای بدون آنکه حتی خودشان بفهمند، ? پیامهای تولید #اسرائیل ?? را فوج فوج می فرستند! و بعد هم پز روشنفکری و التماس تفکر ! ? می دهند!!☹️

این همه جوون داریم توی کشور ، این همه شبهه واسشون ایجاد میشه . این همه روحانی و استاد دین و اخلاق و ... داریم و دریغ از اینکه یکم رفع شبهه کنن! بابا پس چیکار میکنید خداوکیلی! یه حقوقی بدید به چند نفر ، رفع شببه کنن فقط . تو میفهمی دارن شببه مطرح میکنن ، اونا فکر میکنن واقعیته !

(۵/تیر/۹۵ ۱۱:۲۷)قبیله منتظر نوشته است:  ⚠️ فقط در ایران است که عده ای برای تصادف #غیرعمدی چند سرباز (که البته جای تاسف دارد) اشک تمساح می ریزند، ولی برای دسته دسته شهید شدن جوانان مدافع #حرم ? و غواص های دست بسته ای که در #وسط_میدان_نبرد، جان می دهند، ککشان هم نمیگزد! و مرتب هم شایعه سازی و شبهه افکنی میکنند! ?

سرباز رو اجبار فرستادن ته دره گفتن برو شهید شو ! این دردناکه که شما مسئولیت چند نفر رو قبول کنی و بعد یه مدت جنازشون رو تحویل خونواده بدی ! ولی کسی که میره مدافع حرم میشه ، به عشق شهادت میره ! بذار مسخره کنن ! اونا به عشقون رسیدن ! ولی سرباز ته دره به عشقش نرسیده ! این شما هستی که توهم تمساح داری!

(۵/تیر/۹۵ ۱۱:۲۷)قبیله منتظر نوشته است:  ❌ آیا این فقط بدلیل کثرت #هجمه های فرهنگی علیه ایران و ایرانی است یا #سادگی و #ناپختگی ما ایرانیان در قبال پیامهای معاندان؟!

فقط به خاطر سادگی و ناپختگی هستش ! چا ؟ چون هیچ کاری نکردیم واسه جوونا . هیچ کاری نکردیم که رفع شبهه کنیم واسشون! فقط ایجاد شبهه های بیشتر ....

(۵/تیر/۹۵ ۱۱:۲۷)قبیله منتظر نوشته است:  ❌ آیا نمی توانیم قبل از نشر هر مطلبی کمی وقت گذاشته و پشت پرده و #هدف_پنهان پیام را بررسی کنیم؟!
من بررسی کنم ، شما بررسی کنه ، بلاخره خبر نشر میشه ! وظیفه ما اینه که رفع شبهه کنیم ....

(۵/تیر/۹۵ ۱۱:۲۷)قبیله منتظر نوشته است:  ❌آیا باید اجازه دهیم با هر خبری که در این مملکت می شود عده ای بظاهر از روی دلسوزی،? و در باطن برای تضعیف روحیه و نظام و انقلاب و اسلام،? دست به قلم شوند؟!

اگر که واقعیت هست که واقعیت تلخه ! اگر شببه هست باید رفع شبهه بشه. وظیفه نظام اینه که رفع شببه کنه واسه جوونا ! جوونا نیاز دارند. ولله نیاز به رفع شببهات داریم توی مملکت. دلم میسوزه

(۵/تیر/۹۵ ۱۱:۲۷)قبیله منتظر نوشته است:  ❌آیا کسانی که بسرعت این متون را تدوین و منتشر میکنن? واقعا ایرانی اند و دلسوز مشکلات؟! ?

همونطور که گفتم اگه واقعیت باشه باید مطرح بشه و دلسوزند ! اگه شبهه هست باید رفع شبهه بشه.

(۵/تیر/۹۵ ۱۱:۲۷)قبیله منتظر نوشته است:  ? کاش برای این #سربازها و جوانهای کشته شده #جنگ_نرم هم کسی فریاد بزند و دل بسوزاند..?

و همچنین برای جوان های سوخته ای که برایشان رفع شبهه نشد ... در اصل براشون هیچ کاری نکردیم.

امام علی (علیه السلام):
نابینایی,آسانتر و قابل تحمل تر از نداشتن بینش و [بصیرت] است.

هیچ چیزی اجباری نمی شود !!!!!!!!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، Mahtab1 ، Nadia
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: فقط در ایران است که # - Mohammad Trust - ۵/تیر/۹۵ ۱۶:۲۶

پرش در بین بخشها:

بالا