|
کمپین ما روزه خواریم!!!
|
|
۱۷:۰۴, ۵/تیر/۹۵
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
۱. بنده در فضای مجازی از شما یک سوال با کلی ببخشید پرسیدم.
شما تحملش رو نداشتین. چطور وقتی آزادی و جدایی دین از حکومت اتفاق بیفته تحمل واقعیت این موضوع رو خواهید داشت؟ ۲. آزادی برای شما لق لقه زبونه. چطوره که شما همه جور آزادی ای باید داشته باشین، اما من نمیتونم آزادی بیان داشته باشم؟ اگه میخواید مانیفست بدین که همه حقوق بشر دارن، برای من هم این حق رو قائل بشین که بتونم در هر موردی صحبت کنم. یه بهایی طبیعیه که از آزادی دم بزنه. چون قبل از نوشتن جمله اش با خواهر و مادرش بوده و براش مهم نیست در این باره ازش سوال بپرسید. اون دختره مو فرفریه که میاد بی بی سی و آزادی های یواشکی رو پایه گذاشت طبیعیه که از آزادی حرف بزنه. چون جلوی چشم دخترش تو خیابون یه مرد مست بهش تجاوز کرد. اون برای این که کم نیاره مجبوره این قضیه رو ماست مال کنه و از همه بخواد که مثل خودش بدبخت بشن. اما آدمهای عادی وقتی حرف آزادی میزنن باید به متجاوز هم حق آزادی بدن. و اگه یکم غیرت داشته باشن قطعا از بروز این اتفاق برای خودشون یا خواهر و مادرشون پریشون میشن. ۳. باز هم مغلطه کردین و سوال من رو پاسخ نداده بحث رو منحرف کردین. ۴. ما تو خانواده فرهنگی بزرگ شدیم، فوش بده مون لوس ننره. پس یه لوس ننر گفتی به من. ۵. اسلام سوا کردنی نیست. قواعدش درهمه. نمیشه یه بخشش که اعدام متجاوزه رو بپسندیم، اما پوشیدن حجاب واسه این که متجاوز تحریک نشه رو عدم آزادی بدونیم. نمیشه من تبعات حرفها و کردارم رو نپذیرم و مدام از قانون بخوام از من دفاع کنه. نمیشه شما در ملا عام تو گرما آب معدنی تگری بخوری اما تو دلت به یاد بچه های تشنه و گرسنه یمن باشی. نمیشه این پیام رو به همه القا کرد که من تو دلم یه چیز دیگه است و رفتارم یه چیز دیگه. تا حالا اسلام به طور کامل اجرایی نشده. اجازه بدین اجرایی بشه، اون وقت اگه کسی شکایتی داشت داد ستمگری حاکم سر بده. همیشه ما از یه سری شنیدیم نمیشه نمیشه... نمیشه اسلام حاکم عادلی باشه... نمیشه... بابا! بذارین اسلام به صورت کامل به مردم عرضه بشه، و تجربه اش یکبار در تاریخ ثبت بشه، اون وقت از همه جانب نهی بشه. مثل سوسیالیسم، مارکسیسم یا کمونیسم. کسی ما رو تحریم نکنه و کسی به قوانین ما پیله نکنه و مدام ذهن جوونای ما رو مسموم نکنه، ببینن آیا اسلام بلده حکومت کنه یا نه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |