کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط در ایران است که #
۲۳:۳۲, ۷/تیر/۹۵
شماره ارسال: #18
آواتار
(۷/تیر/۹۵ ۲۱:۲۳)amirabdi نوشته است:  علیک السلام برادر قلب
اگه اطلاع کمی دارید پس چرا میایید میگید سربازی توی همه ی دنیا رسمه؟
محض اطلاعتون ایران جزء معدود کشورهایی هستش که سربازی اجباری داره و تنها کشوری هستش که مدت سربازی اجباری در اون دوساله و حقوقش هم انقدر کمه...
اگه موافق باشید در یه تاپیک دیگه درمورد این مساله بحث کنیم
بنده بالاتر هم گفتم که شاید سربازی اجباری ربطی به مساله نداشته باشه (که داره)
ولی قطعا قاچاق انسان و مواد در اتوبوس تقصیر مسئولین گرامی پایگاه 05 کرمان بوده
این اتوبوس حاوی 40-50 تا سرباز وقتی تونست انقدر راحت قاچاق انسان کنه و هیچکسی اتوبوس رو نگشته پس قطعا میتونست که به جای مسافر اضافی بمب توی اتوبوس جاسازی کنه و وقتی به یه جای امن رسید منفجرش کنه
کسی مسائل رو خلط نکرد برادر گرامی
درضمن کمی کمتر سیاه نمایی کنیم بهتره
هرجای دیگه ی دنیا(لبنان،فلسطین،یمن،سوریه،عراق،آمریکا یا ...) 20 نفر مرده بودن صدا و سیما 10 بار توی ساعت های مختلف و برنامه های مختلف خبری و غیرخبری جار میزد و بعد از اون هم امام جمعه ی وقت تهران هنگام نماز جمعه ضمن تسلیت به خانواده های جانباختگان به همین بهونه از نظام استکبارطلب
آمریکا و اسرائیل انتقاد میکرد
بنده که ندیدم پخش بشه
شما اگه دیدید لطفا بگید که در چه روزی و چه ساعتی این خبر پخش شده؟
بنده هروقت بخوام دروغ بشنوم میرم اخبار صدا و سیما رو نگاه میکنم،در بقیه ی اوقات از سایت های خبری میشینم خبر بخونم
تصور میکنم بقیه ی معترضین نیز به همین نگاه نمیکنند
سلام

اینکه شما بدون استناد به مرجعی مطمئن میگید سربازی فقط در ایرانه خب حرف شماست و بهتره اگر آماری دارید در تاپیکی جدا قرار بدید
شخصاً دوست دارم بدونم

به هرصورت این یک حادثه بوده

يه نکته ای اين وسط هست اونم اینکه تا قبل از این ماجرا همه در فکر فیش بودن که الان با درشت کردن این خبر فراموش شد

متخصصان علوم روانی معتقد هستند رسانه های دنیای کنونی انیمیشنی است
بدین معنی که اخبار زیادی وجود دارد و درشت کردن آن بستگی به سیاست های رسانه مورد نظر دارد

بنده هم این چندروز نرسيدم درست اخبار ببینم بالاخره شبهاي قدره

اما در هرصورت شما صدا و سیما رو قبول ندارید و با تایید خودتون اینگونه اخبار زرد رو قشر خاصی پیگیری می کنه

در نهایت انتقاد شمارو از رسانه ملی قبول می کنم و من چون ندیدم اطلاعی هم ندارم که این چندوقت چه خبرهایی پخش شده

اما اینکه کلا میگید رسانه ملی دروغ ميگه بنده قبول ندارم چون سیاست های رسانه ملی اجازه نميده ذهن مردم رو با اخبار زرد پر کنه و اخباری که از سایت ها منتشر ميشه بیشتر به جناح خاص اون رسانه برميگرده

نتیجه اینکه اصل بحث اینه که نباید با تحقیر یک خبر خبره ديگه ای رو بالا برد
خبر شیخ عیسی جای خود و این خبر هم جای خود
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MEEAAD ، میثم2 ، قبیله منتظر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: فقط در ایران است که # - قلب - ۷/تیر/۹۵ ۲۳:۳۲

پرش در بین بخشها: