|
فقط در ایران است که #
|
|
۲۳:۳۲, ۷/تیر/۹۵
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۷/تیر/۹۵ ۲۱:۲۳)amirabdi نوشته است: علیک السلام برادر قلبسلام اینکه شما بدون استناد به مرجعی مطمئن میگید سربازی فقط در ایرانه خب حرف شماست و بهتره اگر آماری دارید در تاپیکی جدا قرار بدید شخصاً دوست دارم بدونم به هرصورت این یک حادثه بوده يه نکته ای اين وسط هست اونم اینکه تا قبل از این ماجرا همه در فکر فیش بودن که الان با درشت کردن این خبر فراموش شد متخصصان علوم روانی معتقد هستند رسانه های دنیای کنونی انیمیشنی است بدین معنی که اخبار زیادی وجود دارد و درشت کردن آن بستگی به سیاست های رسانه مورد نظر دارد بنده هم این چندروز نرسيدم درست اخبار ببینم بالاخره شبهاي قدره اما در هرصورت شما صدا و سیما رو قبول ندارید و با تایید خودتون اینگونه اخبار زرد رو قشر خاصی پیگیری می کنه در نهایت انتقاد شمارو از رسانه ملی قبول می کنم و من چون ندیدم اطلاعی هم ندارم که این چندوقت چه خبرهایی پخش شده اما اینکه کلا میگید رسانه ملی دروغ ميگه بنده قبول ندارم چون سیاست های رسانه ملی اجازه نميده ذهن مردم رو با اخبار زرد پر کنه و اخباری که از سایت ها منتشر ميشه بیشتر به جناح خاص اون رسانه برميگرده نتیجه اینکه اصل بحث اینه که نباید با تحقیر یک خبر خبره ديگه ای رو بالا برد خبر شیخ عیسی جای خود و این خبر هم جای خود |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |