|
جرج کارلین خداناباور بود
|
|
۱۷:۲۳, ۱۸/تیر/۹۵
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
نقل قول:در مثالی که ذکر کردید (ترکیب H و o) در یک محیط با ضریب گرانش متفاوت مشکل خاصی در سیستم ایجاد نمیکند چون اصولا گرانش نیروی موثر ماکروسکوپیک است و بر روی ذرات میکروسکوپیک اثر چندانی ندارد . اما میتوان همین شبیه سازی را در محیطی انجام داد که ضریب نیروی الکترومغناطیس مقداری متفاوت باشد . به نظرتان اگر بتوان محیطی فراهم اورد که نیروی الکترومغناطیس قدری قوی تر از حالت فعلی باشد چه رویدادی اتفاق می افتد .اگر هشت نه سال پیش یادم بیاد که پیش دانشگاهی درس می خوندم می گفتن ضریب گرانش پروتون هست مدار های الکترون رو تعیین می کنه منظور من گرانش بین دو جسم نیست که میکرونی بودنشون رو مطرح می کنید. باری به هر جهت علاقه ای ندارم روی مباحث فیزیک تمرکز کنم. حیطه تخصصی من شبیه سازی و مدل سازی زبان طبیعی هست. البته تا شما دلتون بخواد از این test result های رسمی و مطرح دارم و می تونم دونه دونه اینجا بیارم. توی این چندساله به اندازه کافی باهاشون روبرو شدم. شاید تعداد صفحات این تاپیک خیلی بیشتر بشه نقل قول:(در مورد مقاله ای هم که معرفی کردید چون به زبان انگلیسی بود سعی میکنم بعدا مطالعه کنم ، اما روال من در هر بحث دو یا چند طرفه پرهیز از معرفی مقالات بیرونی است ، به نظرم کسی که مقاله ای را معرفی میکند و احتمالا به ان عقده دارد باید خودش ان را به اندازه ای درک کرده باشد که بدون معرفی اصل مقاله جوهر آن را بتواند انتقال دهد)من انتظار دارم outline و چکیده چند مقاله و ژورنال مجلاتی که معرفی کردم رو مطالعه می کردید. منبع می دیم که دیگه چیزی رو توضیح ندیم |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |