کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشایی رو بیشتر و بهتر بشناسیم
۱۵:۲۶, ۳/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #23
آواتار
(۳/مرداد/۹۵ ۱:۰۳)میثم2 نوشته است:  سلام
متاسفم نمیدونم چرا اینقدر دوست دارین با کلمات بازی کنین مثلا حلقه یا جریان چه فرقی به حال واقعیت داره
اصلا گیر دادن روی کلمه جریان واقعا بی معنیه، مثل اینکه کسی با انگشت دست به چیزی اشاره کنه ما فقط انگشت طرف رو ببینیمWink
شما واقعا در جریان نیستین که این جریان دوباره قراره تو انتخابات 96 شرکت کنه؟ و داره گذشتش رو پاک میکنه
واقعا این رو نمیدونید و میگید به حال الان چه فرقی داره؟ یا للعجب
این جریان انحرافی بخشی جزئی از جریان نفوذی هست نمیدونم چرا وقتی اینهمه مدرک در مورد ارتباطات این جریان با غرب وجود داره باز هم دوستان توجه نمیکنن و مسائل دیگه رو در نظر میگیرن
این بخشی از همان نفوذ هست
تازه صحبت در این مورد ربطی به صحبت در مورد دیگه نداره هرچیزی جای خودش
اتفاقا در اون مورد هم صحبت شده ولی نباید بقیه مسائل فراموش بشه
رهبری صحبت نکردن؟ رهبر انقلاب : تا زنده هستم، نمی گذارم در حرکت به سوی آرمان ها، انحراف ایجاد شود
رهبر انقلاب حکم عزل مشایی رو نداد؟ در مورد قضیه مصلحی وارد عمل نشد؟ در مورد سازمان حج و زیارت دستور نداد؟در مورد یکشنبه سیاه مجلس صحبتی نشد؟رهبر نفرمودن من فعلا نصیحت میکنم؟
اینهمه اقدامات رهبر که برخورد مستقیم با جریان انحرافی بود هیچی نیست؟ من دیگه چی بگم
شما حتی تحقیق نکردین ببینید افرادی که بر علیه این جریان صحبت کردن چه جایگاهی دارن و چه کسی هستن و دلیلشون چیه
بعد دیگران رو به سادگی متهم میکنید، به نظرم بازی خورده کسی هست که این همه اتفاق رو ببینه بازهم این جریان رو بخواد تطهیر و کمرنگ کنه و چشمش رو روی اون ببنده
حتی یه مورد پیدا نمیکنید کارشناسی طرفدار احمدی نژاد یا عضو دولتش نباشه بگه حریان انحرافی توهم بود یه بی طرفم اینو نمیگه
اگه دولت قبل توسط جریان انحرافی گند نمیزد محال بود دولت به دست اصلاح طلبا بیفته این موضوع خیلی ساده است
اگه دوستان تعصب و علایق خودشون رو بزارن کنار حقیقت بسیار واضحه
من موندم شما چطور اینهمه گند جریان انحرافی رو ندیدیدHuh

عزیزم جریان و حلقه بازی با کلمات نیستش این دو تا خیلی با هم فرق دارن!!! جریان عقبه ی فکری محکم داره مثل جریان رابطه با امریکا !!! ولی حلقه عقبه فکری محکم نداره!!!
به قول اقای رسایی ازش پرسیدن نظرتون در مورد جریان انحرافی چی هستش گفت اصلا برای اقای مشایی جریان قائل نیستم بیشتر حلقه بودش!!!

اول اینکه اگر مشکل شما انتخابات 96 هستش که نگران نباش شورای نگهبان مثل سال 92 با کسی تعارف نداره همین طور که تا به حال تعارف نداشته !!!!

دوم اینکه دوباره هم میگم رهبری حتی یک بار هم در مورد جریان انحرافی صحبتی نکردن اون نقل قولی هم که از رهبری نوشتید به جریان انحرافی ربطی نداره رهبری در مورد لج بازی و اشتباهات اقای احمدی نژاد برخورد داشتن ولی جریان انحرافی بزرگ نمایی عده ای خاص بوده
خیلی مواقع اطراف یک رئیس جمهور افراد مشکل دار هم پیدا میشه برای نمونه برادر رییس جمهور فعلی
ولی رییس جمهور برخلاف نصحیت دیگران ایشون رو با خودش همه جا همراه میبره ولی یک عده با بزرگ نمایی افاضات و اشتباهات جناب مشایی از اب گل آلودی که درست کردن ماهی گرفتن همون هایی که برای اولین بار اسم جریان انحرافی رو بردن !!!!

بازی خوردن یعنی اینکه هشدارهای مهم رهبری در مورد جریان های واقعی رو ول کنی توی زمین کسایی بازی کنی که جریان سازی کردن که گناه های خودشون رو بشورن

به اندازه کافی توی این کشور همون اقایی که اسم جریان انحرافی رو به وجود اورد روزنامه ها و رسانه هاش برای مردم روشنگری میکنن شما نگران نباش !!!! شما نگران این باش چرا رهبری بارها و بارها در سخنرانی هاش در مورد جریان نفوذ حرف میزنه ولی همون روزنامه ها و رسانه ها خودشون رو به خواب میزنن!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: مشایی رو بیشتر و بهتر بشناسیم - خیبر110 - ۳/مرداد/۹۵ ۱۵:۲۶

[-]