|
پوکمون گو؛ شکار یا شکارچی؟/ همه چیز در مورد یک بازی خطرناک
|
|
۲۳:۴۸, ۶/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یک چیزی می گم خوب ممکنه یه سری باور نکنن برای برای خیلی ها قابل درک هست و جدی می گیرن.
نسل جدید بازی ها روی ویجت ها(موبایل و دستگاه هایی که قراره بیان در ادامه توضیح می دم) دارن وارد دو رگه پیشرفت می شن. یعنی شاید 5 سال دیگه شاید 10 سال دیگه -حداکثر- دو نوع عام از بازی ها داریم. روی شاخص های این دو نوع خیلی فکر ها شده. شاید قبل شروع این هزاره مقالات و کنفرانس های مختلف براشون ارائه شده. اول از دستگاه ها شروع می کنم: بازی ها به سمت دستگاه های قابل حمل در حال حرکت هستند. در حال حاضر فقط با موبایل آشنا هستیم ولی منظور من عینک های هوشمند، ساعت های هوشمند یا حتی یک کارت اعتباری (RF ID) هست. اگه گیمر باشید متوجه می شید که الان موج بازی ها با داده ی آنلاین فراگیر شده و کمتر پیش می یاد یه بازی رو فقط پشت کامپیوتر خودتون انجام بدید. بحث مولتی پلیر هم که سال هاست علنی شده و به ظرفیت خودش رسیده حالا بازی ها: دو ژانر سندباکس بینهایت - unlimited sandbox - و واقعیت افزوده - real time singularity - تقریبا دو سال هست که داره روشون کار می شه. منتها یه چیزی هست شبیه دیوار صوت من تقریبا از اردیبهشت متوجه این دیوار صوت شدم همزمان که داشتم روی یک مسئله ای کار می کردم متوجه شدم سال هاست حرف حدیث ها و سخنرانی ها و ... در E3 یا Geeks FM و ... هست از این جریان. و اینکه شخصیت هایی مثل اسنودن هشدار هایی دادن. نگرانی هایی درباره اینها هست. هر دو سبک این بازی ها شدیدا با زندگی آدم گره می خورن. چون واقعا یه عضو جدیدی به اعضای خانواده اتون اضافه می کنن. از طرفی این یک طرف قضیه هست. طرف دیگر قضیه سمتی هست که از واکنش های شما استفاده می شه. بازی unlimited که یه بازی پازل هست 32 مرحله داره. شما در اون 32 مرحله پازل رو حل می کنید. 32 مرحله بعدی از اینترنت به شما ارائه می شه ولی این 32 مرحله دوم شما به 32 مرحله دوم بقیه یکی نیست. نکته دیگه اینه که بعد از تکرار این 32 مرحله های متفاوت 5 بار یا 6 بار - من خودم بیش از 2000 مرحله ی این پازل رو حل کردم - متوجه می شید که سرور متوجه رفتار شما در پازل شده و جوری پازل رو به هم می ریزه که شما خوشتون بیاد. خوب این یه تئوری ساده هست در یک بازی ساده تر ولی خطرناکه این جرقه ها معنی دارن معنی اش یعنی: شما متوجه نیستید ولی موش آزمایشگاهی هستید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
پوکمون گو؛ شکار یا شکارچی؟/ همه چیز در مورد یک بازی خطرناک - mahdy30na - ۶/مرداد/۹۵, ۱۸:۱۸
پاسخ به: پوکمون گو؛ شکار یا شکارچی؟/ همه چیز در مورد یک بازی خطرناک - MohammadSadra - ۶/مرداد/۹۵, ۲۰:۱۴
پاسخ به: پوکمون گو؛ شکار یا شکارچی؟/ همه چیز در مورد یک بازی خطرناک - A L I - ۶/مرداد/۹۵, ۲۲:۱۱
پاسخ به: پوکمون گو؛ شکار یا شکارچی؟/ همه چیز در مورد یک بازی خطرناک - Bidel.s - ۶/مرداد/۹۵ ۲۳:۴۸
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| میلیونها نفر دنبال پوکمونها و جاسوسان آمریکایی دنبال میلیو | mahdy30na | 0 | 1,142 |
۶/مرداد/۹۵ ۱۸:۲۰ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| دانلود تریلر بازی " جاده جنگ" + توضیحاتی در مورد پروژه | vavp | 1 | 2,086 |
۳۰/آذر/۹۳ ۱۷:۲۴ آخرین ارسال: mina28 |
|
| درباره یک بازی خطرناک | علمدار133 | 1 | 1,848 |
۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۳۳ آخرین ارسال: sarallah |
|