|
چرا رهبر طبق قدرت خود با خاطیان برخورد نمیکند؟
|
|
۱۲:۲۷, ۷/مرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۵ ۱۴:۲۵ توسط رضا1357.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
علی یارت
بهرحال هیچ پاسخ متناسب با اونچیزی که منظور بنده بود دریافت نکردم امیدوارم سوءتفاهم شما هم مبنی بر دروغگو و فریبکار بودن بنده هم رفع شده باشد برای روشنتر شدن منظورم حکایتی نقل می کنم که خالی از لطف نیست(سوای راست بودن یا افسانه بودن؛ داستان جالب و آموزنده ای ست) روزی مردی نزد کریمخان زند می رود و بنای شکایت می گذارد که اموالم را دزدیده اند. کریمخان می گوید وقتی اموالت را می دزدیدند تو کجا بودی و چه می کردی؟ مرد گفت خواب بودم. خان گفت میخواستی حواست را جمع کنی، خوابیدی و مالت را بردند حالا از ما طلبکاری؟ مرد جوابی داد که خان دیگر هیچ نگفت: " خوابیده بودم چون فکر می کردم تو بیداری." خان گفت راست می گوید ، مردم زندگی شان را دست ما سپرده اند و ما باید بیدار باشیم و دستور داد تمام خسارت مرد را جبران کردند. احتراما به استحضار می رساند: بنده یکی از افراد عادی جامعه هستم؛ تکنیسین الکترونیک با سابقه تقریبی 10 سال تجربه کاری در زمینه برق و الکترونیک صنعتی که در حال حاضر از فرط بیکاری و ناچاری با پراید مدل 84 مسافرکشی می کنم. نه قلم به مزد کسی یا کسانی هستم نه دشمن اسلام و انقلاب نه ضد ولایت و نه غیره و غیره... مدتهای بسیار طولانی( که حسابش از دستم در رفته) شادی و شادمانی را در چهره مردم نمی بینم. همه سر در گریبان، همه غمگین ، و البته به دلیل شغل جدیدم(یعنی مسافرکشی) تقریبا همه مردم را در حال فحش و ناسزا گفتن به سران نظام می بینم و می شنوم و حتی در حال بدگویی از دین و مذهب ( به خدا این دیگر تقصیر من نیست فقط مشاهداتم رو عرض می کنم)؛ اغلب اوقات شنونده ام چون اگر قرار باشد از صبح تا شب در تحلیلهای سیاسی و بین المللی مردم شرکت کنم دیگر مغز و حواسی برایم نمی ماند و گاهی هم که حوصله ام از حرفهای مسافران سر می رود صدای رادیو را بلندتر می کنم ( ولی مگر از رو می روند؟!!!) بحثهای سیاسی در تاکسی دستمایه طنز بسیاری از طنز پردازان شده اما به گمان من این طنز بسیار تلخی ست. اصولا بحث سیاسی که یک بحث تخصصی ست چه ربطی به مردم عادی دارد؟ مگر مردم در مورد مثلا فیزیک کوانتوم بحث می کنند؟ یا در مورد دریچه میترال قلب؟ یا سبک امپرسیونیزم ونسان ونگوگ؟!!!! وقتی همه حرف و بحث مردم شبانه روز فقط حرف سیاست و اقتصاد شده این به معنای بالا رفتن شعور سیاسی مردم نیست(که بعضی با افتخار بیان می کنند) ؛ این یعنی در این زمینه مشکلی هست، مشکلی بسیار بزرگ. مثلا وقتی همه در مورد سرطان یا آلودگی هوا بحث می کنند یعنی وضعیتی بحرانی در این زمینه داریم نه اینکه شعور طبی و پزشکی مردم بالا رفته. این مشکلات هم با توصیه و حدیث و فرمایشات و شعار حل نمی شود. یک زمانی معصومین(علیهم السلام) به توصیه و حدیث می پرداختند ولی در عمل قدرت و حکومت در دست نداشتند و قابل قبول بود. اما اکنون که حکومتی تشکیل شده با این مدعا که زمینه ساز ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشد و حتی گاهی رهبری آن با معصومین قیاس می شود و به هر حال ولایت فقیه هستند؛ بعید می دانم صرف توصیه و حدیث و شعار کردن فرمایشات ایشان ، دردی از مردم دوا کند. کارمان فقط شده دیدن بنرها و پوسترهای تبلیغاتی بزرگ در گوشه و کنار شهر و کنج و زاویه اداره جات و در و دیوار نویسی های ارگانها از فرمایشات مقام معظم رهبری! همین؟! فقط همین؟!!! حرف هم که می زنیم می فرمایند رهبری دیگر چه کار کند؟ ایشان دلشان از همه خون تر است! بسیار خوب، خدا از عمر و سلامتی ما بکاهد و بر عمر و سلامتی ایشان بیفزاید و دل خونشان نصیب ما شود که لحظه ای غم در وجود مبارکشان نبینیم و نشنویم. باز هم صبر می کنیم ، یعنی اصلا چاره دیگری به جز صبر برایمان نمانده! فقط زنده ایم، همین... ان شاء الله آقا ظهور می کنند و همه چیز درست می شود. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |