|
25شوال؛سالروز شهادت امام صادق(علیه السلام)کاش کمی«صادق»باشیم
|
|
۲۱:۵۰, ۸/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دوست دارم برایتان امشب، غزلی عاشقانه بنویسم
در شب بیست و پنجم شوال، از شما بی بهانه بنویسم آه آقای آسمانی من... جعفربن محمد صادق ... سر به زیر آمدم!دعایم کن، ساده و خاضعانه بنویسم مکتب جعفری چشمانت...سال ها پیش شاعرم کرده حال با این همه تعلل،من! آمدم شاعرانه بنویسم حرف ها دارم و نخواهم زد، تو بازبان اشاره می دانی همه را با نگاه می فهمی...نه که من دانه دانه بنویسم اگر از رنج های کهنه تو ...می شود شعر جاودانی ساخت رو کن آن زخم های پنهان را...گرچه من ناشیانه بنویسم حتم دارم که خوب میدانی،ای امام صبور و صادق من... من قسم خورده ام که تا هستم از شما صادقانه بنویسم ******* از ازل درد به پیمانه ی خوبان کردند دل عاشق شده را کلبه احزان کردند هر کسی را که به عالم سر حشمت خواهی است لطف کردند و شبی خادم سلطان کردند سفرهای وسعت صدق تو گشودند به دهر انبیا را سر احسان تو مهمان کردند همه آفاق گرفته است به خود رنگ تو را با وجودی که همه فضل تو کتمان کردند در تو دیدند ملائک صفت خالق را علت این است اگر، سجده به انسان بر سر سفره دونان نکشم منت نان من همانم که به من لطف فراوان کردند ششمین آینه ی وجه خدائی، صد حیف شش جهت ظلم به تو حضرت جانان کردند دل شب بود که گنجینه ی دین را بردند عدهای کفـر صفت، سرقت ایمان کردند پا برهنه عقب اسب دواندند تو را آسمان را پس از این حادثه گریان کردند گر نبودی، اثر از روضه ی ارباب نبود خلق با حنجر تو ذکر «حسین جان» کردند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
25شوال؛سالروز شهادت امام صادق(علیه السلام)کاش کمی«صادق»باشیم - آفتاب - ۱۱/شهریور/۹۲, ۱۹:۳۷
پاسخ به: 25شوال؛سالروز شهادت امام صادق(علیه السلام)کاش کمی«صادق»باشیم - sagheb - ۸/مرداد/۹۵ ۲۱:۵۰
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| (B)پنجاه خصلت مومن از نظر امام صادق!!! | علی 110 | 7 | 6,613 |
۷/اسفند/۹۶ ۱۶:۴۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| سخنرانی عبد صالح پیرامون شخصیت حضرت عباس علیه السلام | عبدالرحمن | 0 | 1,151 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| فروغ ایزدی (ولادت پیامبر رحمت وامام صادق ع مبارک) | ماحی | 4 | 2,108 |
۱۴/آذر/۹۶ ۲۰:۱۰ آخرین ارسال: ماحی |
|
| همنشینی مفضل با شرابخواران و... و نامه ی امام صادق به او | Islam | 0 | 906 |
۲۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۰۸ آخرین ارسال: Islam |
|
| لحظات اخر زندگانی امام حسن عسکری علیه السلام چگونه گذشت؟ | Islam | 0 | 1,224 |
۱۸/آذر/۹۵ ۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| 40 حدیث در وصف,سالار شهیدان امام حسین(علیه السلام) | GustavoWoltmann | 0 | 1,189 |
۱۹/شهریور/۹۵ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: GustavoWoltmann |
|
| يا اميرالمومنين (علیه السلام) | مصطفي مازح7610 | 4 | 2,876 |
۱۸/تیر/۹۴ ۸:۵۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|