کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آن چه ریو مایل نیست دنیا ببیند...(روی دیگر المپیک برزیل)
۱۸:۵۹, ۲۰/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۵ ۱۴:۴۳ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #12

(۲۰/مرداد/۹۵ ۸:۰۸)Bidel.s نوشته است:  من که حرفی نزدم. باشه اصلا شما خوب. همایش های ما 6 میلیارد هزینه داره.
...
البته بماند ولی ما هم از پشت کوه نیومدیم. می دونیم همایش و کنفرانس چقدر هزینه داره حداقل یکی برگزار کردیم و تعدادی هم جزو کادر بودیم با زیر 100 میلیون هم همایشی برگزار شده که تا سال بعدش همه تحسینش کنن.
اولا
حالا چه فرقی داره صد میلیون یا چند صد میلیون یا چند میلیارد !!!
یه جوری به رقم گیر میدید انگار صد میلیون خرج اضافی توجیه داره !!!

ثانیا
بنده در مورد ریال و تومن اشتباه کرده بودم . 2 میلیارد ریال بوده نه 2 میلیارد تومن .

این هم خبرش :

ارتباطات مجازی؛ صرفه جویی واقعی
http://www.sabainfo.ir/fa/news/77678

نقل قول:برآوردهای کارشناسی نشان می دهد که سالانه حدود 20 همایش ضروری و لازم الاجرا در بخش آب کشور برگزار می شود که با محاسبه هزینه های آشکار برگزاری این گونه همایش ها از قبیل: ایاب و ذهاب، پذیرایی، پرداخت حق مأموریت، هزینه های اجاره سالن و مجری و از همه مهم تر هزینه فرصت هایی که در این برنامه ها صرف می شود و می تواند به امور مهم تر دیگری اختصاص یابد، هرکدام حدود 2 میلیارد ریال هزینه در بر دارند.
حال با احتساب این رقم برای 20 همایش یاد شده، مشخص می شود که رقمی درحدود 40 میلیارد ریال فقط برای این برنامه ها هزینه می شود که رقم سنگین و قابل توجهی به شمار می رود. اگر به این هزینه ها، مخاطرات احتمالی مربوط به رفت و آمد و سایر هزینه های پنهان را هم اضافه نماییم، در می یابیم که باید طرحی نو در انداخت و با رویکردی متفاوت از گذشته اندیشید که ضمن داشتن بیشترین بهره وری، کمترین هزینه را بطلبد.
...
بر این اساس جهت گیری مدیریت آب کشور در سال آتی در این زمینه، برگزاری حداقل 50درصد از جلسات و همایش ها بطور مجازی و با استفاده از سیستم ویدئو کنفرانس و از طریق شبکه اینترنت خواهد بود

بعد منطقتون چی بود که نتیجه گرفتید اگر شما یک همایش برگزار کنید که زیر 100 میلیون بشه ، همایش های دیگران هم زیادتر نمیشه ؟؟؟

ولخرجی های احمدی نژاد به دولت یازدهم سرایت کرد/ 450 میلیون برای یک همایش!
http://www.fardanews.com/fa/news/371886/

همایش میلیاردی هم خیلی داشتیم
http://www.fardanews.com/fa/news/249370/
http://www.fardanews.com/fa/news/249050/

پس من ریال و تومن رو با هم اشتباه کردم
اما شما هم پیش از اینکه سوءظن ببرید که دروغ گفتم احتمال بدید که اشتباه شده باشه و مطمءن نگید که من دروغ گفته ام !!!
واقعا متعجبم که تا حالا " همایش میلیاردی " حتی به گوشتون هم نخورده بود !!!
حالا چه فرقی داره که سه تا برگزار میشه و هزینه اش میشه 6 میلیارد يا 20 تا برگزار میشه و هزینه اش میشه 4 میلیارد ؟؟؟؟
ایراد بنی اسراءیلی وسط دعوا ؟؟؟

(۲۰/مرداد/۹۵ ۸:۰۸)Bidel.s نوشته است:  ولی من دوست دارم یخه ی اون طلبه ای رو بگیرم که با 4 میلیارد تومن می خواد ریاضت بکشه، علم دین پاس کنه و 10 سال بعد بیاد بالاسر من بهش بگم "حاج آقا" که بله با 4 میلیارد تومن شما چه سختی هایی کشیدی تو این مدت که به این درجه از عرفان و فضل رسیدی.

البته بماند ولی ما هم از پشت کوه نیومدیم. می دونیم همایش و کنفرانس چقدر هزینه داره حداقل یکی برگزار کردیم و تعدادی هم جزو کادر بودیم با زیر 100 میلیون هم همایشی برگزار شده که تا سال بعدش همه تحسینش کنن.
اولا

یه جوری میگید 100 میلیون ، انگار کم پولیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همین همایش به قول خودتون زیر 100 میلیون هم اگر غیرواجب بوده (علمی و پژوهشی یا مذاکراتی نبوده) خیلی بیخود و اشتباه بوده چون صرفا کمتر بودنش از دیگران هیچ دردی رو دوا نمیکنه و بلکه در هر حال نباید چنین خرجهایی در صورتی که میشه ازشون حذر کرد از بیت المال دود بشن ، در حالی که کارگر و رفتگر و معدنچی در همین مملکت دارن زیر 1 میلیون و حتی تا 700 800 هزار تومن حقوق میگیرن

ثانیا
شما خرج شدن 100 میلیون تومن برای اینکه چند نفر چند روز در یه همایش شرکت کنن رو کار درست و مایه مباهات و افتخار میدونید ، اما برای (اگر نامه راست باشه) ساختمان یک مرکز عام المنفعة که در طی چندین دهه میخواد توسط چندین هزار نفر هرکدوم به مدت چند سال مورد استفاده قرار بگیره اشکال میگیرید اون هم نه ایراد و اشکال منطقی بلکه با لحن بی ادبانه بهشون تهمت میزنید انگار درخواست کمک نبوده و اختلاس بوده !!!! مگه 4 میلیارد رو میخوان بذارن تو جیب شخصی ؟؟؟؟ مگه خواستن قصر بسازن(مثل مرقد امام) ؟؟؟؟ هر وقت کتابخونه شون رو مثل قصر ساختن یا خرج اضافی کردن برید یقه شون رو بگیرید !
واقعا دنیای جالبیه که هزار برابر این پولها رو دارن میخورن ، بعد به بودجه تاسیس مرکز فرهنگی گیر میدن !!!!

کلا معلوم شد مشکلتون با چیه
مشکلتون فقط با اینه که داره در اون مرکز به اسم مذهب کار انجام میگیره
وگرنه در نوشته قبلمم گفتم که هزینه یه فصل از یه باشگاه فوتبال مسخره خیلی بیشتر از این میشه (قراردادهای هر یک از بازیکنان مشهور شاید توی همین مبالغ باشه) اونجا دود میشه میره هوا اما شما مشکلتون با این نیست که چندین میلیارد پول از بیت المال دود بشه ، مشکلتون با اینه که اسم مذهب روی اونه و میخوان برای تبلیغ صحیح مذهب ، انسان تربیت کنن . وگرنه خودتون رو به اون راه نمیزدید که نشنوید که درخواست قانونی کمک یکی نیست با اختلاس !! و ساختن چیزی که میخواد استفاده بشه یکی نیست با دود شدن و اسراف شدن توی همایش های غیرضروری و ورزش قهرمانی

خرج شدن پول برای ساختن مدرسه و کتابخونه رو نمی پسندید ؟ برای شماها همون بازیگرا و فوتبالیست ها خوبن . همون بازیگرا که توی سینما و تلویزیون فربه میشن و فرهنگ دنباله روهاشون رو سال به سال اباحه گرانه تر میکنن و این بلا رو سر وضع حجاب میارن و برای جشنواره های خارجی هم ضد مملکت خودشون تبلیغ میکنن . همون بازیکنا که میلیارد میلیارد توی گلوشون ریخته میشه ولی حتی بلد نیستن پاس بدن ! اصلا بد بازی کردنشون توی سرشون بخوره میرن توی مسابقات آسیایی پشت سر هم خطاهای زشت و غیرورزشی و بی احترامی میکنن ، مثل بازنده های بی جنبه عقده ای ، و به قدری برای مملکت آبروریزی میکنن که نبودنشون صد بار بهتر از بودنشونه ، و خروجی باشگاه هاشون هر سال و هر سال فقط تغییر نوع فحش ها روی سکوها هست
همونا برای شماها خوبن

اگر مشکلتون با پول بود اول به دزدها گیر میدادید
بعد به مسءولین اسرافکار که چنین پولهایی رو میدن به فوتبالیست ها اعتراض میکردید
بعد به همایش های میلیاردی که چندین بار در سال برگزار میشه
بعد به امثال خودتون که به قول خودتون کمتر از صد میلیون تومن خرج بابت یک همایش درست کردید
حتی صد مرتبه اون طرف تر هم نمیرسید به خرج چنین پولی برای چندین دهه برای چندهزار نفر
که اگر رسیدید هم تازه باید بدون بی ادبی باشه و نه با لحنی که انگار اختلاس کردن !!!!

(۲۰/مرداد/۹۵ ۸:۰۸)Bidel.s نوشته است:  شما هم برید نگران پول کرسنت باشید اگر حقمون رو ازشون گرفتید دعاتون می کنم کار خیلی خوبی می کنید، از طرف من یه پس گردنی هم به صفدر حسینی بزنید
با وجود امثال شماها عمرا !!!!
وقتی شماها از هر حقه ی تابلویی بازی میخورید ، من به حقه بازها امید داشته باشم که از حقه دریغ کنن ؟؟؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: آن چه ریو مایل نیست دنیا ببیند...(روی دیگر المپیک برزیل) - فرشته ی عذاب - ۲۰/مرداد/۹۵ ۱۸:۵۹

پرش در بین بخشها:

بالا