کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ادعای رسانه‌های ضد انقلاب: "شهرام امیری" اعدام شد!
۱۱:۳۲, ۲۳/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۵ ۱۳:۴۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #25

(۲۳/مرداد/۹۵ ۹:۲۶)ام ابیها نوشته است:  ۱
۳. زیباکلام کلا یه حرف درست زده اونم این بود که "تو انتخابات سال ۷۶ اگه تیر چراغ برق هم جای خاتمی کاندید میکردیم همین رای رو میاورد"
وگرنه ایشون استدلالهاش اصلا در حوالی منطق هم نیست.
چه برسه استادانه..‌.

نه پست های سرتق و والله و بالله و تالله و کی به روحانی اخوندی داده و این جملات گهربار شما استادانه است.

(۲۳/مرداد/۹۵ ۹:۲۶)ام ابیها نوشته است:  . اگه ایشون اطلاعات مهمی رو به آمریکا داده بود یا اصولا مهره مهمی حساب میشد همونطور که اوباما واسه جیسون رضاییان و اون ۳ تا کوهنورد و دریادارانشون یقه چاک داد، واسه این هم مصیبت نامه ای میخوندن و حقوق بشر رو زیر سوال میبردن.

جالبه یک دانشمند هسته ای را اعدام کردن به خاطر اینکه اطلاعات مهمی به امریکا نداده بود. خسته نباشید.
پس ایشون الکی و بدون جهت اعدام شد. Big Grin

(۲۳/مرداد/۹۵ ۹:۲۶)ام ابیها نوشته است:  ۱توصیه میکنم فیلم "Different Royalty" رو مشاهده کنید.
امکان نداره تو حرفه جاسوسی کسی برای خانواده اش ارزش قائل باشه.
اصلا یک نقطه ضعف محسوب میشه.
من اگه جاسوس بودم قطعا واسه خاطر گل روی فک و فامیلم دست از میلیاردها دلار یا ریال بر نمیداشتم.
ضمن این که اهدافم هم اونقدر برام مهم بود که سرنوشت یک کشور رو به سرنوشت زن و بچه ام ارجحیت میدادم.
هر چی بی بی سی میگه و میخواد احساسات آدمای معمولی رو آنتریک کنه که ما نباید تکرار کنیم.
یه جاسوس قاعدتا پی همه چیو به تنش میماله که جاسوسی میکنه.
لذا خنده داره که بگی به خاطر زن و بچه اش برگشت ایران.
لازم نیست شما به من توصیه فیلم دیدن بکنید. بنده خودم تحلیلگر استراتژیک فیلم و مستند هستم.
گذشته از این که بنده نگفتم ایشون به خاطر خانواده اش برگشت ولی برای نشان دادن حرف غلط شما (که کم هم نیست) بهتره برید کتاب "قدرتهای بی صدا که درباره جاسوسهای بزرگ دنیاست را بخونید. طرف جاسوس و تروریست بوده دهها فرد سیاسی مهم جهان را ترور کرده به خاطر همسر و نجات زندگی مشترکش میاد خودش را لو میده.
حالا نقطه ضعف یا هرچی. جاسوس انسانه. ماشین مکانیکی نیست

(۲۳/مرداد/۹۵ ۹:۲۶)ام ابیها نوشته است:  ۱لزومی نداره همه نیروهای مهم ممنوع الخروج باشن.
فقط اطلاع میدن و از کشور با اجازه خارج میشن.
سرکار خانم من کی گفتم ممنوع الخروج هستن؟
اگه واقعا پاسخ به پست های من اینقدر براتون سخته که مجبورین به دروغ متوسل بشین بهتره چیزی ننویسین. وقت من بیشتر از این ارزش داره با فردی مثل شما که یک پست با ارزش توی این تالار ندارین بحث کنم.
مشخصه که اطلاع میدن ولی نباید به برخی از جمله دانشمندان هسته ای اجازه خروج ازکشور اونهم کشوری مثل عربستان که دوست آمریکا و دشمن درجه یک ماست اجازه بدن.
شما شوهر نظامیتون را که بود و نبودش تفاوتی برای کشور نداره را با یک دانشمند هسته ای یکی می بینید؟ خسته نباشید

(۲۳/مرداد/۹۵ ۹:۲۶)ام ابیها نوشته است:  ۱این بابا که جای خود داره و جوجه مطلع محسوب میشه.

۷. یعنی واقعا منتظر هفتمیش هستین؟؟؟؟

جالبه دانشمند هسته ای جوجه مطلع حساب میشه ولی شوهر نظامی شما خیر .
واقعا سبک صحبت شما باعث تاسفه.

مشخصه که بنده منتظر حتی یک جمله از پست بی منطق شما نبودم وبهتره وقت منو تلف نکنین.

شما که اینقدر روی "تعریف ازش کردن که به ایران برگرده و گیربیفته " مانور میدادین و نتونستین پاسخ منطقی به پست من بدین که چرا توی خاک ایران ازش تجلیل شد بهتر بود سکوت می کردین و وقت منو نمی گرفتین.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: ادعای رسانه‌های ضد انقلاب: "شهرام امیری" اعدام شد! - Nadia - ۲۳/مرداد/۹۵ ۱۱:۳۲

پرش در بین بخشها:

بالا