|
استقلال.آزادی.جمهوری.اسلامی
|
|
۰:۵۱, ۶/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
از شروع کننده تاپیک خواهش دارم در آینده وقتی خواست جامعه رو با یه اثر ادبی به چالش بکشه با اثری به این ثقیلی؟؟!! شروع نکنه، بعضیا نمیگرین موضوع رو خب. میتونی با اثرهای کودکانه ولی پرمفهوم شروع کنی. مثلا:
مرد یک: باور کنید امپراتور لخته! لباس تنش نیست بابا!!!
مرد دو: مگه کوری؟ لباس به این قشنگی رو نمیبینی؟ بهترین خیاط های دنیا اونو درست کردن مرد یک: کی گفته بهترین خیاط های دنیا این ها هستن مرد دو: معلومه، خودشون! مرد یک از این مدرک مستدل آچمز شد و قانع میشود (یا حداقل مرد دو این امید را دارد! ) ![]() فقط افراد #با_بصیرت میتوانند لباس فاخر امپراتور رو ببینن #بی_بصیرت ها او را برهنه مشاهده میکنن و البته از حق هم نگذریم این مسئله کاملا از نظر علمی ثابت شده هست که شما وقتی کتابهایی که محتواش چیزی رو میگه که مخالف باورهای بعضی از دوستان هست تبدیل به خر می شوی! پس نخون، بیا کتابایی رو که موافق ماست رو بخون فقط چون اونجوری آدم میشی. به جون خودم! پرفسور afadfiuhrg از دانشگاه sguiyuerf آمریکا اینو ثابت کرده. خودشون میگن اینو، من که نمیگم! #کمی_تحقیق_بد_نیست پ.ن: بیصبرانه مشتاقم عکس هانس کریستین اندرسون رو در حال آتیش زدن سطل آشغال تو فتنه 88 ببینم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جمهوری اسلامی تنها دوراه درپیش دارد!؟ | mdroudgar | 29 | 8,107 |
۱۹/بهمن/۹۶ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: mdroudgar |
|
| چه ارتباطی میان جمهوری اسلامی وامام زمان ع است؟ | Mforootaghe | 2 | 1,334 |
۱۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: Mforootaghe |
|
| نقاط ضعف جمهوری اسلامی از زبان امام خامنه ای | revenger | 6 | 4,364 |
۱۷/تیر/۹۱ ۲۲:۴۴ آخرین ارسال: سجاد313 |
|

![[تصویر: 94613006385287369675.jpg]](http://www.axgig.com/images/94613006385287369675.jpg)