کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نامه مطهری به پورمحمدی درباره فایل صوتی منتظری
۱۷:۵۶, ۱۱/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۵ ۱۷:۵۷ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #46
آواتار
چند تا بحث شد ، من هم چند خط مینویسم ولی سعی میکنم از بحث خارج نشه

به نظرم خوبه آدم بدون لکنت حرفشو بزنه اما به شرطی که جانب انصاف رو نگه داره .

اولا انقلاب به شخص و گروه خاصی تعلق نداره , تعلق خاطر انقلاب فقط به ارمانهایی هست که خود انقلاب تعریف کرده .

دوما به نظرم امام قبل از انقلاب صادقانه افکارشون رو بیان کردند و کتاب مهم ولایت فقیه 9 سال قبل انقلاب چاپ شده بود .

سوما انقلاب مثل دریا میماند , این ماهیه که باید به دریا کشیده بشه نه برعکس

چهارما به نظرم ازادی بیان در اول انقلاب در حد ایده الش بود (البته الان هم نسبت به بقیه ی دنیا در سطح خوبی هست ) , اما اول چه کسی زد زیر میز مذاکره , ایا اگر نتوانستیم جواب یک معلم را در میز مذاکره بدهیم پس ترورش کنیم ازادی بیان هست؟ و میتوان به این وضع ادامه داد(آیا میدانستید تا قبل از شروع ترور ها در کشور هیچ دستگاه اطلاعاتی درست نشده بود؟؟؟؟)

پنجما هم دانشگاه در انقلاب کاره ای نبود , الان هم نیست ! اصلا دانشگاهی که کارش ترجمه باشه نه تولید علم چه در بحث علوم پایه و مهندسی و چه در بحث علوم اجتماعی و انسانی کاره ای نیست . ایا باید ترمز انقلاب را باید کشید چون دانشگاه عقب مانده بود !

آخرش هم بحث ارتجاع ! ببینید خوبه ما حداقل با خودمون صادق باشیم در هنگام انقلاب 3 تا نگاه اصلی وجود داشت 1.نگاه کاپیتالیستی غربی 2.نگاه مارکسیستی شرقی 3. نگاه جمهوری اسلامی
البته خرده نگاههایی مثل حجتیه یا غیره هم بودند که زیاد مهم نبودند !

به نظر من اتفاقا مرتجع نگاه های کاپیتالیستی و سوسیالیستی بود ! عزیزان به این دلیل که فرضا یک اقایی که طرفدار یکی از این نگاه ها بود و ناجوانمردانه کشته شد , دلیل دفاع ما از این جریان نمیشود !
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: نامه مطهری به پورمحمدی درباره فایل صوتی آیت الله منتظری - عمار94 - ۱۱/شهریور/۹۵ ۱۷:۵۶

[-]