کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
۱۵:۵۷, ۲۴/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #144
آواتار
نقل قول:
هرچند به این جاهلین باید گفت که اکثر فاحشه های امروزی، نه تنها نیاز مالی ندارند بلکه فقط برای گسترش فساد و فحشا دست به هرزگی میزنند و بیشتر از این موضوع را باز نمیکنم.
شما کدوم شهر زندگی می کنید بگید ما هم بیایم.

شهر ما که فاحشه ها یا دقیق تر بگم تن فروشان رسمی یا طرد شده های حاشیه نشین و پایین شهر نشین و دخترای فراری هستن

نقل قول:
به عبارت دیگه ، الان کدوم یک از دو خلاصه زیر به شما دید بیشتری نسبت به داستان فیلم میده ؟
خلاصه فیزیکی رو ترجیح می دم چون از عقل خودم دارم استفاده می کنم

نقل قول:
2. این حرفهای فرهادی که در چند مصاحبه مختلف گفته :

"شخصیتی که در فروشنده داریم؛ مدرن ترین مردی است که می توانید تصور کنید. اهل فرهنگ است، نمایشنامه بازی می کند، بسیار روشنفکر و لیبرال است که ظاهرا یک زندگی اجتماعی بسیار لیبرال دارد. با این وجود واکنش های او تحت شرایطی سنتی‌ترین واکنش هایی است که یک مرد می تواند داشته باشد. چون احساس می کند که از سویی همسرش در خطر قرارگرفته است."

و

"موضوعِ من در فروشنده واقعا این است که شخصی که خشن رفتار می کند کاملا احساس می کند محق است و کاری که انجام می دهد موجه است."

و

"شخصیت اصلی فیلم در کل فیلم در حال دلیل جمع کردن برای اعمال خشونت است."

و

"سوال این است که چه کسانی این آدم را تبدیلش می‌کنند به آدمی که این خشونت را چه در کلام یا رفتار بروز دهد."

و

"مشکل اصلی عماد این است که دیگران می دانند یک چیزی اتفاق افتاد و حتی ظاهرا نسبت به اتفاقی که افتاد مبالغه می کنند."

و

"شاید اگر همسایه‌های این خانواده از وقوع چنین اتفاقی در آن شب بی خبر بودند، آن مرد واکنش دیگری نشان می‌داد. این مرد بدون اینکه خودش متوجه باشد، تحت تاثیر فشارهایی که از اطراف می‌آید، به سمتی می رود که آن فاجعه رخ می‌دهد."

و

"اگر کل ماجرا میان دو نفر آنها (عماد و رعنا) مانند یک راز مانده بود-که آنها در آغازکار تلاش کردند-آنگاه نباید این واکنش خشن را می‌داشتند"

و

"راه حلی که برای جبران وجود دارد، متوسل شدن به قانون است، اما اطرافیان و همسرش مانع از این تصمیم می‌شوند."

و

"رعنا خودش قطعا یکی از کسانی‌ست که مانع حرکت صحیح همسرش شده و به دلایلی که باز قابل درک است اجازه نداده که از قانون کمک بگیرند."

و

"رعنا از این نارحت است که چرا عماد می‌خواهد آبروی این مرد را جلوی خانواده‌اش ببرد"

و

"خشونتی که ما درباره آن حرف می‌زنیم و در فیلم فروشنده نشان می‌دهیم این است که ما در انجام خشونت کم کم دنبال دلایل قابل قبول بگردیم و بعد به این دلایل ایمان بیاوریم و آنگاه خشونت را انجام بدهیم و در عین آرامش، به دلیل باوری که به خشونت داریم؛ آن را انجام می‌دهیم و فاجعه ایجاد می‌کنیم."

و

"من احساس می کنم هر انسانی در دنیا این خشونت بالقوه را درون خود دارد. می دانم وقتی بسیاری از تماشاگران این شخصیت را ببینند احساس می کنند که دلایل خوبی برای کارهایی که انجام می دهد، دارند. یعنی که آنها پتانسیل خشونت مشابهی را دارند."

و

"و به جای این‌که به دنبال راه‌حل و پیشنهاد برای عماد باشیم باید فکری برای صورت مسئله‌های پیش از سیلی عماد کرد."

و

"مسئله اصلی‌تر آن است که چرا آن مرد با موی سفید در این سن همچنان نیازمند رابطه جنسی بیرون از چارچوب خانواده است و راه پیش پای چنین فردی چیست؟"

یک: همه اینها درست خودش گفته. خوب؟ غلطش کجاست؟

دو: (که خیلی مهمه) آیا اصغر فرهادی سابقه قهرمان یا الگو پروری توی فیلم هاش داشته؟ اصلا فرهادی رو ولش. این فیلم فروشنده. قهرمان داشته که ما اشتباهات شخصیت ها رو چون قهرمان بوده بگیم درسته و بعدش به فیلم خرده بگیریم؟

نقل قول:
اگر بخاطر اینکه سنتون کمه طاقتتون کمه ، لااقل بخاطر حفظ ادب به کسی که براتون ارزش و احترام قاءل شده توهین نکنید

بله حتما من عذر می خوام. از این به بعد از ادبیات روزنامه های یالثارات استفاده می کنم. اسلامی تره
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !! - Bidel.s - ۲۴/شهریور/۹۵ ۱۵:۵۷

[-]