کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
۱۰:۰۰, ۲۵/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۵ ۱۰:۰۴ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #148
آواتار
(۲۴/شهریور/۹۵ ۱۵:۵۷)Bidel.s نوشته است:  شما کدوم شهر زندگی می کنید بگید ما هم بیایم.

شهر ما که فاحشه ها یا دقیق تر بگم تن فروشان رسمی یا طرد شده های حاشیه نشین و پایین شهر نشین و دخترای فراری هستن

خلاصه فیزیکی رو ترجیح می دم چون از عقل خودم دارم استفاده می کنم

یک: همه اینها درست خودش گفته. خوب؟ غلطش کجاست؟

دو: (که خیلی مهمه) آیا اصغر فرهادی سابقه قهرمان یا الگو پروری توی فیلم هاش داشته؟ اصلا فرهادی رو ولش. این فیلم فروشنده. قهرمان داشته که ما اشتباهات شخصیت ها رو چون قهرمان بوده بگیم درسته و بعدش به فیلم خرده بگیریم؟

بله حتما من عذر می خوام. از این به بعد از ادبیات روزنامه های یالثارات استفاده می کنم. اسلامی تره

به نام خدا

یعنی ملاک شما برای آمدن به یک شهر، تعداد زنان هرزه اش میباشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هرزگی و فاحشگی فقط به همبستری با مردان نیست بلکه خیلی از زنان و دختران از نظر بصری دستکمی از فواحش ندارند. وقتی زن یا دختری در مملکت اسلامی، با اون وضع زننده ببرون میاید و یک ساپورت به پا میکند و دکمه مانتور را باز میگذارد تا اندام جنسی اش در معرض دید مردان قرار گیرد و همه به او به چشم یک خریدار نگاه کنند، چه فرقی بین این زن و زنی که شغلش فاحشگیست وجود دارد، بجز اینکه اولی تحریک میکند و همبستری نمیکند ولی دومی تحریک میکند و همبستری میکند و در عوض پول میگیرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(۲۴/شهریور/۹۵ ۲۰:۰۹)Anti gods نوشته است:  خوب کسی ظاهرا فیلمو ندیده!!
جوابمو گرفتم

به نام خدا

وقتی خلاصه داستان این فیلم انقدر کثیف هست، خود فیلم به احتمال قوی کثیفتر از خلاصه داستانش میباشد و چرا باید پول بلیط برای فیلمی کثیف و ضد مذهبی و حتی ضد اخلاقی بدهم تا در جیب امثال فرهادی برود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، vahrakan ، قبیله منتظر ، تفکر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !! - عدالت - ۲۵/شهریور/۹۵ ۱۰:۰۰

[-]