کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
۱۴:۲۹, ۲۵/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۵ ۱۹:۳۳ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #150

چرا تیکه اول رو می پیچونید ؟
برای بار سوم می پرسم .
(۲۴/شهریور/۹۵ ۱۵:۳۹)فرشته ی عذاب نوشته است:  این خیلی افتضاحه که شما طوری رفتار می کنید که انگار هنوز در مورد خوبی و بدی فیلم براتون سوال وجود داره در حالی که در مطلبی که آوردم شما خوندید که فرهادی کثافت در مورد فاحشه ها گفته :
نقل قول:استفاده نکردن از میزانسن و طراحی لباس‌های تند و براق برای به تصویر کشیدن فاحشه موجود در فیلم به دلیل سانسور نبود. به علت احترامی بود که برای شخصیت این فاحشه قائل بودم و نمی‌خواستم درباره آدم‌هایی که چنین کاری می‌کنند درگیر کلیشه شوم. ترجیح دادم او را به عنوان یک آدم قابل احترام نشان بدهم، چون این برداشت من از روسپی‌گری است. من به آنها به چشم افرادی که به دیگران صدمه می‌زنند نگاه نمی‌کنم؛ آنها از کسی دزدی نمی‌کنند یا به کسی غیر از خودشان آسیب نمی‌رسانند. آنها تصمیم گرفته‌اند خرج زندگی‌شان را با استفاده از بدنشان دربیاورند، بنابراین من برای این آدم‌ها ارزش قائلم و می‌خواهم سعی کنم آنها را به شکل محتاطانه‌تر و منصفانه‌تری به تصویر بکشم.

من و شما و خیلی های دیگه ، این حرف های کارگردان رو زمانی می شنویم که فیلم رو ندیده ایم . اگر چنین شخصی دوربین دستش بگیره و از گل و بوته فیلم بگیره ، فکر نمی کنم نگاه کثیفش در تصاویری که دوربینش ضبط میکنه تاثیر بذاره ، اما اگر کارگردان یه فیلم داستانی باشه درباره زن و شوهری که در خونه یه فاحشه ساکن میشن و بعد به زنه تجاوز میشه و بعد مرده دنبال تجاوزگر میگرده و در آخر به زن تجاوزگر تجاوز میکنه ، آیا واقعا ، واقعا هنوز هم براتون در مورد خوبی و بدی فیلم ابهام وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این دفعه اگر جواب ندادید مطمءن میشم که نظرتون اونوریه .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !! - فرشته ی عذاب - ۲۵/شهریور/۹۵ ۱۴:۲۹

[-]