کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
۱۵:۰۹, ۲۵/شهریور/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۵ ۱۶:۴۹ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #152

(۲۵/شهریور/۹۵ ۱۱:۵۳)Anti gods نوشته است:  فرشته عذاب
دفعه اخرتون باشه با این لحن صحبت میکنید با من... امیدوارم دفعه بعد حد خودتونو بدونید...دلیل نمیشه چون فضای مجازیه هرکسی رو هرجور دوست دارین باهاش حرف بزنید
ضمنا شما منو نقل قول نکردید که بفهمم جوابمو دادین و بنده اونقد نه وقتشو دارم نه حوصلشو و نه علاقمندم کل نظرات طولانی شمارو بخونم...بازم تکرار میکنم شاید با بقیه افراد سایت با این لحن حرف زده باشید و چیزی نگفته باشن ولی دلیل نمیشه بقیه هم ساکت باشن...پس در حیطه خودتون قدم بردارید... موفق باشید
ضمنا میشه شما در مورد فیلم بی ادبانه و فحش بی نهایتو این جور چیزا حرف نزنید؟در مورد چیزایی حرف بزنید که خودتون بهش عمل میکنید(این درجواب لحن وقیحانتون بود)مجدد موفق باشید.
بلکه یاد بگیرید با بقیه درست صحبت کنید
لحن وقیحانه ؟
داریم میگیم اون کارگردان کثافت بی همه چیز بی ناموس داره علنا میگه من برای فاحشه ها احترام قاءلم . علنا میگه طرف به زنش تجاوز شد مشکلش فقط اینه که همسایه ها میدونن . علنا میگه برخورد با متجاوز یه خشونت زشته .
بعد شما و بعضیای دیگه باز بجای ابراز براءت از چنین فیلمی که خود سازنده اش میگه منظورم این بوده ، میگید اگر ما فیلم رو ندیدیم و داریم با این حرفا زیرسوالش می بریم پس قضاوتمون روی هواست ؟؟؟؟؟؟؟؟
شما مسلمونید و میدونید که وقتی مسءله ضدیت با ناموس وسط باشه یعنی چی .
خداییش ، همون خدایی که حفظ ناموس رو توی وجود انسان شریف گذاشته ، اینکه بعد از حرفای اون کارگردان باز بیاید بگید حرفای کارگردان در مورد فیلمش باعث زیرسوال رفتن فیلم نمیشه ، خیلی خیلی وقیحانه نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قضیه سنگین تر از اینه که ندونسته و نپرسیده در طرفداری از یکی حکم صادر کنید ! فعالیت خودتون رو در نظر بگیرید ببینید چی کار کردید : شما اینجا pid370606 پرسیدید که کی فیلم رو دیده ؟ قبل از اون ، حرفای کثیف کارگردان رو اینجا pid370556 نوشته بودیم . اینکه در حالی مطلب بنوییسید که حتی حرف چند تا نوشته صفحه آخر به گوشتون هم نخورده باشه یعنی چی ؟؟؟؟؟ بعد از اون سوالتون هم فقط و فقط 6 تا نوشته توسط کاربران مختلف قرار گرفت . اونا هم اصلا به گوشتون نخورد و این بار اومدید گفتید که "خوب کسی ظاهرا فیلمو ندیده!! جوابمو گرفتم" حرفتون یعنی اینایی که دارن فیلم رو زیرسوال می برند ، روی باد هوا حرف زده اند . غیر از اینه ؟؟؟؟؟؟؟ شما که ادعا می کنید اونقدر تشنه اید که بدونید که کسی فیلم رو دیده یا نه ، چرا پنج دقیقه وقت برای خوندن حرفای دیگران نذاشتید تا اصلا بدونید دیگران دارن چی میگن ؟؟؟؟ بدون اینکه بدونید دیگران دارن چی میگن اومدید زیرسوال برده شدن و محکوم شدن این فیلم کثیف رو زیرسوال بردید !!!!!!! این کار خیلی خیلی وقیحانه نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر حرفای دیگران رو نمیخونید ، میشه توضیح بدید پس راه رسوندن یه حرف به گوش شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برخورد شما با ما اینه که ندونسته حرفامون رو زیرسوال می برید ، و برخورد من با شما این بود که گفتم خیلی واضحه که باید بخونید و بعد اگر غلط بود زیرسوال ببرید (گفتم "فکر می کنم سواد خوندن دارید" و بعد نوشته خودم که دقیقا توضیح می داد چرا هیچ عاقلی نمیره فیلم رو ببینه رو آوردم) انصافا برخورد شما که پنج دقیقه وقت نذاشتید برای خوندن و پریدید که ندونسته از چنین فیلمی دفاع کنید جنایت نبود ؟؟؟؟؟؟؟ کسی که می پره وسط یه بحث درباره ناموس و بی ناموسی و ندونسته در طرفداری از یه طرف حکم صادر میکنه ، چطور باید باهاش صحبت کنن ؟؟؟؟؟؟؟ انصافا لحن من در مقابل شمایی که نمیدونید اومدید کجا دارید چی میگید زیاده روی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟

من حتی خود شما رو زیرسوال نبردم (که سریع بگم طرفدار این بی ناموسید . حتی الان هم چنین حرفی نزدم چون توهین بزرگی به شماست)

(۲۵/شهریور/۹۵ ۱۴:۵۱)Bidel.s نوشته است:  خوب؟ شخصیت فیلم از نظر شما یه اشتباهی کرده.
!!!!!!!!!!
سواد خوندن دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟
(۲۵/شهریور/۹۵ ۲:۲۰)فرشته ی عذاب نوشته است:  هر وقت اونقدر حسن نیت پیدا کردید که با دقت بخونید خواهید فهمید که من اصلا این حرف رو نزدم که اومدید نقدش ! می کنید
بابا چرا اینقدر دوزاری تون کجه ؟ برعکس بود ! کارگردان گفت خشونت شخصیت غلط بود و مثل رفتارهای تروریستیه . ما میگیم متجاوز رو باید مجازات کرد حتی اگر تا ثانیه پیش از تجاوز فکر میکرده رفته خونه فاحشه و بعد از اینکه فهمیده باشه هم خیلی وسوسه شده باشه . اصلا ربطی به جریان فاحشه نداره . میتونیم فرض کنیم پیرمرده فکر میکرده رفته خونه خودش و رفته تو حموم و بعد یهو لحظه آخر فهمیده که اشتباه رفته . باز هم چیزی دلیل تجاوز به یه زن بی گناه نمیشه . هیچ چیز دلیل نمیشه بر یه عمل وحشتناک که حتما باعث قربانی شدن روح و روان اون زن در طول سالها خواهد شد . به نظرتون میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر این کار جرم بزرگیه ، مجازات بزرگی هم داره . حتما حتما باید با خشونتی به اندازه ای که خدا حکمش رو داده مجازات بشه . کارگردان میگه شخصیت اصلا نباید خشونت میداشت . دوزاری تون افتاد ؟
ما میگیم کار شخصیت کم هم بود !

(۲۵/شهریور/۹۵ ۱۴:۵۱)Bidel.s نوشته است:  خوب؟ نتیجه گیری؟ چجوری می گید فیلم بده؟
!!!!!!!!!!
سواد خوندن دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟
صد بار گفتم کارگردان داره میگه حرف فیلم اینه که عماد نباید در مقابل متجاوز خشونت می داشت و این خشونت غیرمنطقی و تروریستیه
صد بار گفتم میگه مشکل اصلی عماد اینه که همسایه ها در موردش حرف میزنن و باعث خشونت عماد میشه
(۲۴/شهریور/۹۵ ۱۵:۳۹)فرشته ی عذاب نوشته است:  "مشکل اصلی عماد این است که دیگران می دانند یک چیزی اتفاق افتاد و حتی ظاهرا نسبت به اتفاقی که افتاد مبالغه می کنند."
و
"شاید اگر همسایه‌های این خانواده از وقوع چنین اتفاقی در آن شب بی خبر بودند، آن مرد واکنش دیگری نشان می‌داد. این مرد بدون اینکه خودش متوجه باشد، تحت تاثیر فشارهایی که از اطراف می‌آید، به سمتی می رود که آن فاجعه رخ می‌دهد."
و
"اگر کل ماجرا میان دو نفر آنها (عماد و رعنا) مانند یک راز مانده بود-که آنها در آغازکار تلاش کردند-آنگاه نباید این واکنش خشن را می‌داشتند"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !! - فرشته ی عذاب - ۲۵/شهریور/۹۵ ۱۵:۰۹

[-]