|
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
|
|
۰:۴۱, ۲۹/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
نقل قول: نمی فهمم. الان بگم مدرنیته این نیست؟ همینه دیگه. فاکتور "غیرت" توی "مدرنیته غربی" وجود نداره. مدرنیته غربی "بی غیرته" تموم شد رفت. نمایش یک مرد که دچار "مدرنیته غربی" شده ولی هنوز ته مانده "غیرت" از سنت هاشو داره. اشکالش کجاست؟ خسته شدم ![]() نقل قول: حس می کنم کل این اشکالاتی که تو این تاپیک دارید می گیرید سلیقه ای هست نه منطقی. شما با مفهوم تراژدی آشنا هستین؟ اصلا می دونید دارم تاریک یعنی چی؟ اینکه الان مثلا فرهادی رو طعنه می زنن تو شبکه های احتماعی که فیلمت ته نداره این همون درام تاریک هست. یک سبک فیلم سازی که حداقل یک دهه در دنیا هست و اولین فیلم ساز ایرانی اش هم فرهادی بوده این یه سبکه. فقط نمایش می ده نتیجه گیری اصلی رو انجام نمی ده حتی فیلم سعی می شه جوری باشه که نتیجه گیری هم بیننده نتونه بکنه فقط ببینه و به سکانس ها و اتفاقاتش فکر کنه. فقط فکر کنه بهشون. به عنوان واقعیت یا هرچیزی اینکه شما منطق این سبکو درک نمی کنید و دوست دارید تو هر فیلمی یه نکته ای آماده براتون باشه خوب مشکل فیلم نیست. برید اخراجی ها رو نگاه کنید آخرش هم نکته رو قشنگ زیرنویس می کنه اگه کسی نفهمید بفهمه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزهای سیاسی به فیلمی سیاه"تاکسی" در جشنواره سیاسی برلین | vahrakan | 7 | 3,976 |
۲۸/بهمن/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|