|
سیاه نمایی دیگری که جایزه برد !!
|
|
۱۵:۰۴, ۳۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ آقای فرهادی تو از غرب نمره ی قبولی گرفتی آقـای دکـتر "عـبـدالله گنـجـی" (مدیرمسئول محترم روزنامه جوان) در کانال شخصی خود نوشتند: ![]() غربـگرایـان و غـرب بـاوران در ایـران، کوچکتریـن رفتار در ایران را سیاسی می بیننـد. اما هر رفتاری از غرب ببیننـد در همان چارچوبی که غرب دوست دارد می بینند و از سیاسی دیـدن آن برحذرنـد. همه می داننـد کـه غـرب وقتـی یـک فیـلم ایرانی را برجستـه می کند؛ یا آن فیـلم ضـد فرهنگ و معرفت هژمون در ایران است یا با استاندارد های حیات اجتماعی_فرهنگی غرب همخـوان است. این رویه کم کم به قاعده تبدیل شده است. فیلم "فروشنده" از این جهت به کن رفت یا به اسکار می رود کـه از ایـن خصیـصه برخـوردار است. وقـتـی حـزب الهی ها به نـقد "فروشنده" پرداختند، عده ای آن را حسادت و سیاسی اعلام کردند. اکنون که اکران فیلم شروع شد، تساهـل گرایانی مانند محمدعلی ابطحی و علی مطهری آن را شایسته ی مرد ایرانی ندانستند و علنـاً به نقد آن پرداختنـد. توهیـن این فیلم به مرد و خانواده ی ایرانی اساس برجستگی آن از سوی غـرب است. غرب ایـن هنـر را دارد کـه ما را علیـه خـودمـان به عنوان پیاده نظام به کار بگيرد. سرت را بالا بگیر آقای فرهادی، تو از غرب نمره قبولی گرفتی✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- پ.ن 1: من ایـن مشی نشریه ی یالثارات را قبول ندارم اما بشنویم اظهارات بسیار ظریف و دقیق، و طنـــــــــز آمیـــــــــــز "پیمان معادی" را در دهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران: ((مانی [حقیقی]، می دونی که من سال هاست [که] از نزدیک رفت و آمد خانوادگی دارم با تـو، [با] ترانه ی علیدوستی و اصغر فرهادی و من دوستانم را خیلی خیـلی سخت انتـخاب می کنـم!
![]() و با آدم هایی که خانواده ام باهاشون رفت و آمد می کنند خیلی سخت واقعاً این کار را می کنند تمام قد افتخار می کنم به اخلاق شما، به نجابت شما و به شرف شما سه تا؛ من به نماینـدگی همه ی آدم هـای واقعـاً سینمایی می دونـم که چقدر این سینما پاک و شریف و واقـعـاً انسـانـه! آدم های این سینما چقدر انسانند؛ تمام قد کنار شما می ایستیم و نوکر شما 3 تا هم هستیم.))
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزهای سیاسی به فیلمی سیاه"تاکسی" در جشنواره سیاسی برلین | vahrakan | 7 | 3,946 |
۲۸/بهمن/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|

![[تصویر: Imageb01.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8267794292/Imageb01.jpg)
![[تصویر: Payman_Maadi_01.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8268140884/Payman_Maadi_01.jpg)