|
چادر اذیتت نمی کنه؟
|
|
۱۵:۴۹, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام! شاید باورتون نشه اما این موضوع از اون روزی که باهاش مواجه شدم تا امروز که آخرین نظر رو خوندم حسابی فکر منو به خودش مشغول کرده، واقعا موضوع بحث برانگیزیه... و بازم اجازه می خوام خطاب به بزرگوارانی که(چه پسرا چه دخترا) در جامعه به خاطر ظاهرشون مورد شماتت قرار می گیرن عرض کنم : ـ بسیاری از امثال بنده ی سراپاتقصیر که همچین اعتقادات محکمی نداریم و روی لبه تیغ به خیال خودمون دینداریم. و به قول معروف «تقوامون با یک تق وا می ره!!!» وقتی چشممون به جمال افرادی می افته که اینقدر قرص و محکمند و راسخند در باورهاشون که تحت هرشرایطی که عرض کردم مثلا در تابستان و هوای 45 درجه! از باورهاشون کوتاه نمی آن و معلوم میشه با شعور دست به انتخاب زدند، باور کنید در حکم یک «بازدارنده» است، در حکم یک «نگه دارنده» است، نمی دونم چه اصطلاحی می شه به کار برد. ولی باور کنید که باعث می شه خیلی لغزش ها کم بشه... بی خودی نیست که این همه تأکید داریم در مورد اینکه «مردم را به غیر زبانتان(=با عملتان) موعظه و دعوت کنید.» اینجاست که ارزش اجتماعی این کار مشخص می شه... اینجاست که این بزرگواران باید توجه کنند که همین حضور مؤمنانه شون در اجتماع باعث و حامل خیر و برکات فراوانی است که شاید به عقل آدمی هم خطور نکنه... حقیر که حاضرم تمام هستی ام رو بدم و یک لحظه جای اینگونه افراد باشم... شاید اغراق به نظر برسه و کلامی احساسی تلقی بشه ! اما برای این حرفم «حجت» دارم، و عرض می کنم که «یا لیتنی کنت معکم» یه نگاهی به احادیث ائمه در خصوص دینداری در آخرالزمان بیندازید و... و حرف آخرم اینکه: به نظر شما چه لذتی بالاتر از این میتونه باشه که انسان متوجه باشه که وقتی در مسیر درست گام برمی داره و در این راه ناملایمات رو تحمل می کنه، قطعا مورد توجه خداست و صد البته آنکه مورد توجه خداست، مورد توجه حضرت ولی عصر ارواحنافداه هم خواهد بود، و قطعاً باعث شادی قلب نازنین حضرتش خواهد شد. و چی از این بالاتر، شادی قلب عزیزی که این روزها خیلی ها باعث رنجش و ناراحتی خاطرش می شن... البته ناراحتی و غم ایشون هم بخاطر خود ماست. او که براستی « همدمی همراه و پدری مهربان است.» و... خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل ببخشید پر حرفی کردم از همه شما بزرگواران التماس دعا دارم خدا حفظتان کناد که باعث لبخند رضایت و شادی دل ولی عصرمون، آقامون حضرت بقیة الله می شید. یاعلی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| *** آیا چادر حیا می آورد یا حیا چادر ؟؟؟؟؟ (مشارکت کنید) *** | أین المنتظر | 38 | 19,255 |
۲۴/شهریور/۹۴ ۲۱:۳۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|