|
انرژی یا تلقین؟
|
|
۹:۲۲, ۵/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۸۹ ۹:۲۶ توسط مصاحبان.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد
دیشب اینترنت در دسترسم نبود و نتونستم به بحث ملحق بشم اولاً اگه صفحه ی اول تاپیک رو ببینید اولین کسی که به shahriar ss جواب داد بنده بودم چون موضوع برام مهم بود و اتفاقاً منم از همون جواب اول سعی داشتم بصورت انفعالی تو بحث باشم و بپرسم ،تا اینکه بخوام جواب قطعی بدم ؛ چون برام مهم بود که با توجه به دریافتی که از موضوع دارم با بحث همراه بشم ثانیاً بنده نمی دونستم یه بحث علمی بین چند نفر که میخوان نتیجه ی حقیقی از بحث بگیرن به این راحتی میتونه به جدل تبدیل بشه . نتیجه : اگر بنده از عوامل تبدیل بحث به جدل بودم ، همینجا از همه عذر میخوام و امیدوارم دو طرف جدل ( مخصوصاً مسافر و علائم ظهور ) از همون پشت سیستماشون با هم دست بدن و مسیر اصلی رو بهتر دنبال کنن. درسته که بخشی از بحث تلف شد اما همین الآنم بنده اطلاعات جالبی رو مخصوصاً از علائم ظهور و مسافر و zarati313گرفتم. لینک zarati313 رو بخونین. فکر می کنم یکی از نقاط عطف بحث و ارتقای بحث اینجا باشه : (۱۴/آذر/۸۹ ۴:۱۱)zarati313 نوشته است: آب به صورتي زنده و تأثيرپذير به هر يك از احساسات و انديشههايمان پاسخ ميدهد. كاملا روشن است كه آب به آساني، ارتعاشات و انرژي محيطش را به خود ميگيرد و جذب ميكند؛ خواه آلوده، سمي يا راكد و كهنه باشد. كار غيرعادي «ايموتو»، نمايشي پرهيبت است و ابزاري قدرتمند كه ميتواند، درك ما را از خودمان و جهاني كه در آن زندگي ميكنيم، براي هميشه تغيير دهد. هماكنون مدرك قوي و محكمي داريم كه ميتوانيم به طور مثبت، خود و سياره خود را با انتخاب افكاري كه براي انديشيدن برميگزينيم و راههايي كه اين افكار را به فعليت ميرساند درمان نموده تغيير شكل دهيم.در اینجا براحتی تاثیر متقابل امور معنوی و مادّی ( یا هر اسم دیگه ای که رو این دو کلمه میخواین بذارین ) مشخصه. مخصوصاً اینکه میشه در حوزه ی منابع اسلامی چنین تحقیقی رو بسط داد و به نتیجه های جالبتری رسید. ( کما اینکه در پایان نقل قول دیدید) لطفاً توجه شود که برای چگونگی تغییر شکل مولکول آب ، هم نیت فرد در اداء کلمه اهمیت داره و هم خود کلمه . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| انرژی و فرکانس | khadem | 8 | 6,655 |