|
تشیع انگلیسی؛ از تکفیر اهل سنت تا تفرقه میان شیعیان
|
|
۲۱:۴۷, ۲۸/آبان/۹۵
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۵/آبان/۹۵ ۴:۱۶)حقیقتجو نوشته است: خوبه که پیش داوری نکردین چون باید اول موضوع رو فهمید و بعد قضاوت کرد. این مطلب مال چند ماه پیش هست. منم یک سال پیش مثل خیلی از جوونهای ایرانی بی دین شده بودم! اما طی یکسری جریانات برای من یقین حاصل شد که خدا وجود داره و قرآن کریم از طرف خداست. اونموقع فکر میکردم حقیقت همینی هست که برای من هویدا شده. تقریبا خیلی از فرقه ها و افراد رو هم بدون مشکل میدونستم چون قرآن رو داشتم به رای خودم تفسیر میکردم. یه سری مطالب دیگه هم گفتم اونموقع مثلا زیارت قبور ائمه رو بت پرستی میدونستم. خدا از اشتباهات ما بگذره. اما طی چند ماهی که تحقیق کردم متوجه شدم مسیری که دارم میرم درست نیست. وقتی متوجه مقام و جایگاه بزرگ امامان معصوم و نقشی که توی زنده نگه داشتن دین داشتن شدم فهمیدم زیارت قبور اونها از بزرگترین نعمتها برای بندگان هست. فهمیدم خدا و دین واقعی رو نمیشه شناخت جز از طریق امامان و احادیثی که از اونها به ما رسیده. خلاصه داستانش مفصله بگذریم. پس صحبتهای اونموقع رو میتونین فاکتور بگیرین. البته با اهل سنت مشکلی نداریم و مشکل با سه خلیفه اول و عایشه و معاویه هست و اونها رو کافر میدونیم چون با امامان معصوم به مخالفت و مبارزه بلند شدن. در پناه حق ان شاالله راه درست رو پیدا کنید و در اون راه ثابت قدم باشید... در باره ی ولایت فقیه بهتون پیشنهاد میدم که بدون هیچ پیش داوری و پیش زمینه ذهنی تحقیق و مطالعه کنید تا در این مورد هم راه درست رو انتخاب کنید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تکلیف تکفیر کردن دیگران در دین کجاست؟ | rexsport | 21 | 6,802 |
۳/آذر/۹۵ ۰:۱۸ آخرین ارسال: Islam |
|
| مجموعه کلیپ در مورد جریان شیرازی ها و تفرقه افکنان | عبدالرحمن | 33 | 15,538 |
۱۸/اسفند/۹۳ ۱۱:۴۳ آخرین ارسال: رکن الهدی |
|
| چگونه تشیع انگلیسی رابشناسیم؟ | behabadi | 0 | 847 |
۳/آذر/۹۳ ۱۴:۲۹ آخرین ارسال: behabadi |
|
| نتیجه ی جریان تفرقه | قبیله منتظر | 0 | 962 |
۱۲/شهریور/۹۳ ۱۱:۴۶ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| صادق شیرازی یا تکفیر شیعی | rezay | 1 | 1,362 |
۲/خرداد/۹۳ ۱۲:۲۹ آخرین ارسال: سیمرغ |
|