|
شیطان و انسان
|
|
۱۳:۲۲, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۳/فروردین/۹۰ ۱۸:۵۷)petros نوشته است:(۱۶/فروردین/۹۰ ۶:۰۶)بیداری اندیشه نوشته است: استاد مطهری فرموده بودن در یکی از کتابهاشون که برای ارتباط با جنیان ما باید سطح خودمون رو به مرتبه پست تر ببریم تا بتونیم با اونها ارتباط برقرار کنیم. چون اونها در مرتبه پست تری از مرتبه انسان هستن.ممنون از توجهتون . نميخوام بحث رو کش بدم ولي نميتونم ... اولا راجع به مقام منزلت گفتين ، خلاصه ميگم اينو همه ميدونن که شيطان خودش يک جنه . شيطان از فرشتگان مقرب درگاه خدا بود . داستانشو خودتون خوب ميدونيد . درجه اون در حد و يا شايد بالاتر از ساير فرشتگان مقرب مثل جبرئيل و ميکائيل بود ( و من شخصا با این که قبول دارم نباید فریب وسوسه های اون رو خورد "که این مسئولیتیست که به اون واگذار شده" ولی با این حال هیچ وقت به خودم اجازه توهین به ذات شیطان رو ندادم و برای اون احترام خاصی قائلم چون هر چی باشه اون خاک مکان ملائکه مقرب درگاه خدا رو خورده ) . پس ساير فرشتگان هم به نوعي جن هستند ولي در رده هاي بسيار بالا . شما براي ارتباط با اين رده از اجانين (فرشتگان) بايد سطح خودتونو به قول آقاي استاد مطهري پايين بياريد ؟؟ پس جن داريم تا جن . در رابطه بقیه مواردی که ذکر کردید نظرم رو بعدا اعلام میکنم . به نقل ازzarati313 : فرشته جن نیست. فرشته از نور آفریده شده اما جن از آتش آفریده شدهاست. فرشته معصوم است اما جن معصوم نیست و مانند ما انسانها گناه هم مرتکب میشود . http://forum.bidari-andishe.ir/thread-537.html |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |