کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی Sims و روش زندگی آمریکایی
۱۸:۳۱, ۱۱/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۰ ۱۸:۵۲ توسط boghz.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۱۱/مرداد/۹۰ ۱۸:۰۸)ساغر -20 نوشته است:  
(۱۱/مرداد/۹۰ ۱۲:۲۷)boghz نوشته است:  ما که میدونیم این بازی فراماسونری هست دیگه نیازی به کشف مجددش و وقت تلف کردن نیست

من نمی فهمم چیزی تو این دنیا مونده که فراماسونری نباشه؟؟؟
اینکه بگردید و دو تا چشمو چار و چند تا هرم پیدا کنید چیزی رو پیش نمی بره.همچین می گین ترویج روش زندگی آمیریکایی آدم فکر می کنه حالا این آمریکایی ها جه جوری زندگی می کنند.همه دنیا همین جوری زندگی می کنند غذا می خورند کار می کنند لباس می خرند گردش می رن خیلی چیز غیر عادی ای هم نیست.بابا مثلا می تونیم اینجوری فرض کنیم که سازنده های این بازی شهروندای آمریکایی بودن.خوب اومدن طبق روش زندگی خودشون یه بازی ساختند بعد این بازی کم کم پرطرفدار شده و به همه جای دنیا سرایت کرده.لزوما نمی خواد اینجوری برداشت کنیم که این بازی برای ترویج فرهنگ زندگی آمریکاییه.و با چند تا علامت که هیچ چیز رو ثابت نمی کنه اونو ماسونی جلوه بدیم
حالا جدا از این حرفا من یه نظری دارم.بیاین به جای اینکه هی دنبال چشم و هرم و یه مشت نماد باشیم دنبال یه راه چاره درست و حسابی بگردیم من می گم حالا که اونا تونستن چنین بازی ای بسازن و همه رو مجذوب کنن چرا ما نتونیم یه بازی بسازیم مثل sims ولی با روش زندگی اسلامی .و فرهنگ اسلامی رو اینجوری رواج بدیم .
نظرتون چیه؟ شدنیه؟ پس دست بکار شیم به جای اینکه فقط انتقاد کنیم یه کار درست و حسابی بکنیم هر کس سررشته اش رو داره بسم الله...

اولا عزیزه من هیچ بازی سازی بازی رو فقط برای کشور خودش نمیسازه....و باید سازنده ی بازی سیمز مورد بررسی قرار بگیره....این بازی ماسونی هم نباشه سازنده هاش در جهت اهدافه ماسونی خوووووووووب عمل کردن

و دوما خواهره من ..من یا بقیه ی دوستان به خاطر بودن یک یا چند علامت ماسونی نگفتیم این بازی ماسونی هست بلکه مشکل ما با اصل این بازی هست...تو وارده یه زندگی مجازی میشی که قادری هرکاری ...هرکاری ....انجام بدی این باعث فاصله گرفتن افراد از زندگی واقعی شون میشه....حالا ما بیام این بازی رو به سبک اسلامی بسازیم. که چی بشه؟.....خواهره من اگه ما میخوایم اسلامی باشیم باید به زندگی واقعی مون برسیم
اسلام مخالف پوچ گرایی هست و این بازی عین پوچ گرایی هست...و کلا تمامی بازی های دیگه هم همچنین
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساغر -20
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
... - boghz - ۱۱/مرداد/۹۰, ۱۱:۳۸
.... - boghz - ۱۱/مرداد/۹۰, ۱۲:۰۳
RE: بازی Sims و روش زندگی آمریکایی - boghz - ۱۱/مرداد/۹۰ ۱۸:۳۱
RE: بازی Sims و روش زندگی آمریکایی - Hatter - ۴/اردیبهشت/۹۱, ۱۹:۴۰