|
طرح آشتی ملی!خوب یا بد؟ لطفا نظر دهید!
|
|
۱۴:۱۵, ۲/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ وقتی که "من" و "مامان" استدلالی نداریم... آقـای "حسیـن دهباشی" (مستند ساز فیلم انتخاباتی آقـای روحانی) در مـجـمـوعـه ای بـه نام "خشـت خـام" اولیـن برنـامـه اش را با خـانـم دکتر (!) فائـزه هـاشمی انـجـام داد. در بخـشی از مصـاحبـه مـی گـویـد: "اصـلاً ایـن را بپـذیـریـم شـما [در مجلـسِ پنـجـم] نـمـاینده ی اول شـدید یا دوم شدیـد؟". خانـم فائـزه هاشـمی: "خودمان هم هنوز نمی دانیم! مامانِ من "معتقد" است که تـو، نماینـده ی اول بـودی ولی دوم خوندنـت! ولی واقعـاً من استـدلالی نـدارم بگویم من اول بودم". آقای حسین دهباشی: "ایشان [مامان] استدلال شان چیست؟". خـانـم فائـزه هاشمـی: "استــدلالی نـدارد، می گویـد من می دانـم که آمدنـد بـابـات را دیدند و راضـی اش کـردنـد که اجـازه دهنـد "فائـزه" نـفـر دوم اعـلام شود ..." (در ویـدئــوی زیـر ببیـنـید) کودک گویه های فتنه گران (استدلال مضحک بر حقانیت سارق!) این از "معتقد است که تو، نماینده ی اول بودی" و آن هم از "بریزید توی خیـابـان ها" که اکـنـون پس از رد طرح "بازگشـت به حاکمیت" توسط رهبر انقلاب که با عنوان عوام فریبِ "آشتی ملی" و بدون طی شدن ملزومات آن (ابراز ندامت از اقدامات، عذر خواهی از مردم و بیان واقعیات) ابراز گردید، برخی سایت های ضد انقلاب با ردیف کردن فیلم ها و تصاویرِ برش خـورده و گزینـشـی از برخورد "نـاجـا" با عـده ای از معتـرضـان و آشوبـگـران، طـوری وانمود کردند که گویی شاهد مثال رهبری عزیز در خصوص قساوت باغیان و جفا به ملت، خـلافِ واقعیت است. در ایـن خـصوص به همین نکته بسنده میـکنـم که زد و خوردی در تهران صورت گرفت و از دو طرف عده ای کشته و جمع کثیری مجروح شدند. سؤال این اسـت که چه کسی دعوا را شروع کرد و بر چه مبنا؟ اگر دزدی بـه خانه ای بزنـد و درگیری میان وی و صاحب خانه رخ دهد، هیچ عاقلی آیا اثرات جراحت بر دزد را – که همانند و بلکه بیشترش بر بدن صاحب خانـه نقـش بستـه – نـشـانـه ی حقانیـت سارق می پندارد و صاحـب خانـه را در این خصوص سرزنش می کند؟ البته ممکن است صاحب خانه در دفـع خطر، بنـا بر شرایط اجتنـاب ناپذیـر درگیری، زیاده روی کرده باشد اما قبـح اقدام وی که نهایتـا "تخطـی از حدود دفاع مشروع" نام دارد، با قبح عمل دزد و حمله به خانواده که "تجاوز و جنـایت" است، قابـل قیاس و حتـی مطـرح کردن نیست. انتخابات سال 88 به واسطهی حدودِ
10 ماه درگیـری پس از آن، به پرونده ای چند لایه بدل گشته که بـاز شدن تمام گره ها بستـگی به رد یا پذیرش اتهام "تقلب" دارد.
استـدلال نشریه دانشجویی "انعکاس" در ویژه نامه ی حـوادث پـس از انتخـابات دهم ریـاست جمهوری در دانشـگـاه صنـعـتـی "امیـر کبیر" که مسئـول شـورای سیــاستـگـذاری آن، دوسـت خوبـم جناب "علی اللهیاری" (از نویسنـدگان کتاب گزارش ناخوانده) بودند؛ قبلاً به طـور مفصـل پاسخ تمامی این استدلال های پیرامون تقلب را داده اند (PDF آنرا کسی خواست، پیام خصوصی بفـرستـد)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------فقط یک نمونه: مؤسسه افکار سنجی "Terror Free Tomorrow" که نتایـج نظرسنجی خود را از 2 هفته قبل در "واشینگتن پست" منتشر کرد که آقای احمدی نژاد 2 برابر موسوی رأی دارد: ![]() پ.ن: قصد داشتم در تاپیک "دغدغه های سیاسی و ....روزانهء انقلابیون ،دلواپس و بیسواد.." این ارسال را قرار دهم که دیدم به قـول خـودم "کاتاستـروفیـک" است و حوصله ی بحـث ندارم ![]() ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Capture_TFT_2009.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8287037500/Capture_TFT_2009.jpg)
![[تصویر: Sheklake_Riz_9_.png]](http://s4.picofile.com/file/8171772018/Sheklake_Riz_9_.png)