کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: در روزهای پیش رو در باره انتخابات ...
سعی در روشن سازی افکار عمومی دارم ..
افکار خودم رو باید به همه بقبولانم
رای خودم رو از قبل انتخاب کردم
آخرین لحظه انتخاب میکنم
سعی در به دست آوردن اطلاعات جدید دارم
در انتخابات شرکت نمیکنم
افکار من کاملا صحیح است
اگر کسی مخالف من صحبت کند ،دشمن است .
هر کس حق دارد نظر خودش را بیان کند .
به افکار دیگران احترام می‌گذارم .
هر کس از حق انتخاب برخوردار است .
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
»»»»:::::: ‌‌ درباره بحث های انتخاباتی ::::««««
۱۷:۲۱, ۸/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #4
آواتار
(۸/اسفند/۹۵ ۱۷:۰۴)Mohammad Trust نوشته است:  من به عنوان یه جوون هیچ امیدی به هیچ کسی ندارن که بیاد و گره ای از مشکلات ممکلت باز کنه ، و به نظر من هر کس از حق انتخاب برخوردار است .
حتما امید داشته باشد .
(۸/اسفند/۹۵ ۱۷:۰۴)Mohammad Trust نوشته است:  وقتی انتخابات اینقدر حزب بازی باشه ، اصلا بدرد نمیخوره ، هر کسی واسه خودش دنبال امتیازه ، اگه یه نفر باشه که بیاد مثل مرد ، جونش رو بگیره کف دستش و تمام نجومی بگیر هارو کامل اعلام کنه ، اون مسئول نوشتن این حقوق هارو اعلام کنه ، گمرک که ازش قاچاق وارد میشه و کسی به خاطر صاحب گردن کلفتش جرات نداره جلوش رو بگیره رو ببنده ، مشکل بیکاری رو نمیگیم حل ولی یه کاری کنه حداقل طرف با کارشناسی ارشد دنبال تعمیرگاه ماشین نگرده واسه کارگری ! ، یا سن ازدواج رو از 35 سال بیاره رو 25 سال و .... خیلی چیز های دیگه ، من بهش رای میدم ، در غیر این صورت رای من سفید خواهد بود فقط به خاطر جوونای که داریم شهید میدیم واسه دفاع از این خاک و بوم.

متاسفانه بعدش همین احزاب با رسانه هاشون صدها تهمت و افترا علیه اش درست میکنن، اصلا ممکنه طوری فضا سازی کنن که بگن هر کی شد باشه هر چی شد باشه فقط شبیه زمان فلانی نباشه .

(۸/اسفند/۹۵ ۱۷:۰۴)Mohammad Trust نوشته است:  فقط از نظر نظامی پیشرفت کردیم ، شاه هم همین پیشرفت رو فقط داشت، بعدش اون بلا سرش اومد ، خدا بخیر کنه.
شاه پیشرفت نظامی نداشت ، و بیشتر شبیه امارات و عربستان فعلی بود ! همین امریکا فردا اراده کنه و فقط روغن هیدرولیک تجهیزات دول الخلیج رو قطع کنه باید تجهیزاتشون رو بفرستن ذوب اهن ! البته چون دوباره ذوب اهن هم ندارن با لنج قاچاقی بفرستن این ور و ذوب بشن Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، nader008 ، فاطمه خانم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: »»»»:::::: ‌‌ درباره بحث های انتخاباتی ::::«««« - عمار94 - ۸/اسفند/۹۵ ۱۷:۲۱

پرش در بین بخشها:

بالا