|
»»»»:::::: درباره بحث های انتخاباتی ::::««««
|
|
۱۷:۲۱, ۸/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۸/اسفند/۹۵ ۱۷:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: من به عنوان یه جوون هیچ امیدی به هیچ کسی ندارن که بیاد و گره ای از مشکلات ممکلت باز کنه ، و به نظر من هر کس از حق انتخاب برخوردار است .حتما امید داشته باشد . (۸/اسفند/۹۵ ۱۷:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: وقتی انتخابات اینقدر حزب بازی باشه ، اصلا بدرد نمیخوره ، هر کسی واسه خودش دنبال امتیازه ، اگه یه نفر باشه که بیاد مثل مرد ، جونش رو بگیره کف دستش و تمام نجومی بگیر هارو کامل اعلام کنه ، اون مسئول نوشتن این حقوق هارو اعلام کنه ، گمرک که ازش قاچاق وارد میشه و کسی به خاطر صاحب گردن کلفتش جرات نداره جلوش رو بگیره رو ببنده ، مشکل بیکاری رو نمیگیم حل ولی یه کاری کنه حداقل طرف با کارشناسی ارشد دنبال تعمیرگاه ماشین نگرده واسه کارگری ! ، یا سن ازدواج رو از 35 سال بیاره رو 25 سال و .... خیلی چیز های دیگه ، من بهش رای میدم ، در غیر این صورت رای من سفید خواهد بود فقط به خاطر جوونای که داریم شهید میدیم واسه دفاع از این خاک و بوم. متاسفانه بعدش همین احزاب با رسانه هاشون صدها تهمت و افترا علیه اش درست میکنن، اصلا ممکنه طوری فضا سازی کنن که بگن هر کی شد باشه هر چی شد باشه فقط شبیه زمان فلانی نباشه . (۸/اسفند/۹۵ ۱۷:۰۴)Mohammad Trust نوشته است: فقط از نظر نظامی پیشرفت کردیم ، شاه هم همین پیشرفت رو فقط داشت، بعدش اون بلا سرش اومد ، خدا بخیر کنه.شاه پیشرفت نظامی نداشت ، و بیشتر شبیه امارات و عربستان فعلی بود ! همین امریکا فردا اراده کنه و فقط روغن هیدرولیک تجهیزات دول الخلیج رو قطع کنه باید تجهیزاتشون رو بفرستن ذوب اهن ! البته چون دوباره ذوب اهن هم ندارن با لنج قاچاقی بفرستن این ور و ذوب بشن
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
»»»»:::::: درباره بحث های انتخاباتی ::::«««« - فاطمه خانم - ۸/اسفند/۹۵, ۱۶:۳۰
پاسخ به: »»»»:::::: درباره بحث های انتخاباتی ::::«««« - Mohammad Trust - ۸/اسفند/۹۵, ۱۷:۰۴
پاسخ به: »»»»:::::: درباره بحث های انتخاباتی ::::«««« - عمار94 - ۸/اسفند/۹۵ ۱۷:۲۱
پاسخ به: »»»»:::::: درباره بحث های انتخاباتی ::::«««« - amirabdi - ۸/اسفند/۹۵, ۱۷:۲۰
پاسخ به: »»»»:::::: درباره بحث های انتخاباتی ::::«««« - Bidel.s - ۸/اسفند/۹۵, ۱۸:۳۳
پاسخ به: »»»»:::::: درباره بحث های انتخاباتی ::::«««« - زینب خانوم - ۸/اسفند/۹۵, ۲۰:۵۳
پاسخ به: »»»»:::::: درباره بحث های انتخاباتی ::::«««« - Anti gods - ۹/اسفند/۹۵, ۰:۰۰
پاسخ به: »»»»:::::: درباره بحث های انتخاباتی ::::«««« - MOHSEN-Z - ۹/اسفند/۹۵, ۰:۳۰
پاسخ به: »»»»:::::: درباره بحث های انتخاباتی ::::«««« - پارمیس - ۹/اسفند/۹۵, ۱:۴۴
پاسخ به: »»»»:::::: درباره بحث های انتخاباتی ::::«««« - فاطمه خانم - ۹/اسفند/۹۵, ۱۲:۲۸
|