کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا فروشنده جایزه گرفت ؟؟
۱۲:۰۴, ۲۰/اسفند/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۵ ۱۲:۱۹ توسط قلب.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۹/اسفند/۹۵ ۲۲:۱۹)imaneavare_59 نوشته است:  
با سلام خدمت عزیزانHeartWinkWinkBlush
"ما را رها کنید در این رنج بی حساب با قلب پاره پاره و با سینه ای کباب" امام خمینی(رحمة الله علیه)
"در جامع بعلبک وقتی کلمه ای همی گفتیم از طریق وعض با جماعتی افسرده دل مرده ره از عالم صورت به عالم معنا نبرده دیدم که نفسم در نمیگیرد و آتشم در هیزم تر اثر نمکند دریغ آمدم تربیت ستوران و آیینه داری در محلت کوران ولیکن در معنی باز و سلسه سخن درازو ما در معانی این آیت بودیم "که نحن و اقرب علیه من حبل الورید" که رونده بر کنار مجلس گذر کرد و دور آخر در او اثر کرد و نعره ای زد که دیگران به موافقت او در خروش آمدند و خامان مجلس به جوش..." سعدی علیه رحمه
آقا معلم بببخشین املام خرابه (واقعا املا افتضاحه) این مطلبم از حفظ نوشتم شما غلطاشو ندید بگیر...!
حال برگردیم سر موضوع مغز، واقعا مشکل داشتن یا نداشتن مغز نیست چون میبینین نظام سلطه نخبه ترین و بالاترین مغزار و در اختیار داره بالاترین جنایتهارو ضد خدا و ضد انسانیت انجام میده پس چی مهمه مغز آزاد "من ستایش گر آن معلمی هستم که اندیشیدن را به من میآموزد نه اندیشه ها را" معلم شهید آیت الله مطهری. فهمیدی پسر جان...؟!
واما آمار، وحشتناک ترین موضوع اینه که وقتی ی آماری خبری از سوی مراجع قدرت رد شد و تکذیب شد اونوقت میشه بهش اعتماد کرد حالا در مورد تجاوز به محارم خیلی مخالف حرف شما نیستم از این جهت که نباید مطرح بشه قبول ولی رد کردنو ندیدنش خوب خیلی درست نیست راه حل پیدا کردن بهتره بعدشم آمار طلاق رسمی و عاطفیمون دقیقا درسته خیلیا هم میدونن حال نمیدونم شما که کارتون درسته چرا نمیدونین... مهم نیست
"نه در مسجد گذارندم که رندی *نه در میخانه کین خمار خام است *میان مسجد و میخانه راهی است *غریبم بی کسم این ره کدام است"
البت از قدیم قدیم قدیییم: هرکی حرف راست بزنه ته کلاهش سوراخه (البت به قول ما کتهBig Grin)

نمیدونم چرا مدیریت محترم هر وقت بچه های سایت وارد ی گفتمان میشن حذفشان میفرمایند واقعا کارتون بده 10تا ضربدر توی ردیف بدها
سلام

اين همه حرف زدی ولی کو حرف حساب!!!

جنابعالی اگر آمار رسمی دارید ارایه بدید وگرنه چیزی که زیاده حرفه!!!

این منطق بالاتون هم که ديگه حرف نداشت!!
اونجا که گفتید
وقتی ی آماری خبری از سوی مراجع قدرت رد شد و تکذیب شد اونوقت میشه بهش اعتماد کرد

بنده به آمار طلاق کاری ندارم چون هرچی باشه حلاله

حرف سره تجاوز به محارم هست گناهی که از یزید تا فراعنه مصر انجام دادن و خب پر واضحه که آمار گرفتن از چنین گناهی خنده داره چون به فرض که کسی اینکار رو انجام بده نمیاد بگه من انجام دادم

آمار تجاوز به عنف هم قابل بررسی کامل نیست اونم به همون دلیلی که گفته شد و فقط احتمالاته

بعضی از مسائل قابل آمار گیری نیستند

قرآن روی این مسأله بسیار تأکید نموده است و حتی در یکجا تصریح دارد که بزرگترین لغزشگاه فکری بشر همین پیروی از گمان است و یا در جای دیگر خطاب به
پیامبر
می فرماید: «
ان تطع اکثر من فی الارض یضلونک عن سبیل الله ان یتبعون الا الظن و ان هم الا یخرصون
؛ اکثر مردم زمین چنین اند که از گمان پیروی می کنند. تو هم اگر بخواهی از آنها پیروی کنی، تو را نیز گمراه می کنند چون مردم تابع گمانند نه یقین و به همین دلیل خطا می کنند» (
انعام/ 116
). و یا در آیه دیگری می فرماید: «
و لاتقف مالیس لک به علم
؛ آنچه را که بدان علم نداری پیروی نکن» (
اسراء/ 36
). این تذکری است که در طول تاریخ اندیشه بشر، اول بار قرآن به بشر داده است و او را از اینگونه خطا نهی کرده است

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: متفکر ، 313s.w.o
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: چرا فروشنده جایزه گرفت ؟؟ - قلب - ۲۰/اسفند/۹۵ ۱۲:۰۴

[-]