کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پذیرش دعوت مردمی کاندیداتوری از سوی حجت الاسلام رئیسی
۱:۵۹, ۱۹/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۶ ۲:۰۵ توسط Nadia.)
شماره ارسال: #36

می بینم که بحث انتخاباتی داغه گفتم سلامی عرض کنم Big Grin

عرض شود من به رژیم تبریک می گم Big Grin بابت اینهمه دیپلماسی Cool

رژیم در هر انتخاباتی متوجه هست که مشارکت مردم در حداقله. لذا برای اینکه مشارکت بالا بره استراتژی خاصی پیاده میکنه

مثلا انتخابات قبل مشخص بود نظر مردم روی روحانی هست. ولی مشارکت حداکثری وجود نداشت. برای همین رژیم با آوردن جلیلی مردم رو ترسوند که اگر در انتخابات شرکت نکنن ممکنه جلیلی رای بیاره
جلیلی هم با سابقه بدش در شورای امنیت و عقاید خشکش درباره زنان و جوانان و ازادی باعث وحشت مردم شد و عده بیشتری در انتخابات شرکت کردند و گرنه از اول معلوم بود که رای نمیاره

در این انتخابات پیش رو باز مردم مایل به مشارکت نیستند لذا یه گزینه وحشتناک تر Big Grin اوردند. اگر جلیلی عصرحجری فکر میکرد گزینه جدید که طبق اظهارات فایل صوتی منتظری به راحتی فرمان قتل صادر می کنن. Blush

لذا این بار بنده از ترسم هم که شده میرم به روحانی رای میدم که ایشون رای نیاره Big Grin در ضمن با افشای اون فایل صوتی امکان رهبری ایشون سلب شده خودشون هم متوجه شدن برای همین دنبال ریاست جمهوری رفتن

(۱۸/فروردین/۹۶ ۲۲:۰۲)سدرة المنتهی نوشته است:  چون نکته سیاهی ازش ندارن روش دست بذارن ازش حمایت می کنن تا بدنامش کنن.

درسته. عمه من بود فرمان قتل 5000 زندانی سیاسی که بعضی دادگاهی هم شده و اواخر دوران محکومیتشون را سپری می کردند؛ صادر کرد BlushConfused
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاتمي
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: پذیرش دعوت مردمی کاندیداتوری از سوی حجت الاسلام رئیسی - Nadia - ۱۹/فروردین/۹۶ ۱:۵۹

[-]