کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پذیرش دعوت مردمی کاندیداتوری از سوی حجت الاسلام رئیسی
۱۵:۱۰, ۲۷/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/فروردین/۹۶ ۱۵:۳۷ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #123
آواتار
(۲۷/فروردین/۹۶ ۱۳:۱۰)خاتمي نوشته است:  فکر کنم چون من این متنو نوشتم اینطور میگید اگر یکی از هم فکرای خودتون این متن رو مینوشت همچین عکس العملی نشون نمیدادید. سابقه ایشون در استان قدس و قوه قضاییه برای همه مشخصه سابقه مدیریتی که گفته شد در حوزه سیاست بود مثلا احمدی نژاد هم سابقه شهرداری داشت هم سابقه فرمانداری و استانداری یا قالیباف سابقه شهرداری داری یا روحانی هم در مدیریت جنگ حضور داشت و هم در شورای عالی امنیت ملی(مثل جلیلی!) ایشون همچین سابقه ای نداره.
2.نکته بالارو جناح اصولچرا هم قبول داره به همین دلیل ایشون رو نامزد معرفی کردن که هیچ دیکته ای ننوشته که ازش غلط بگیرن.
3.ساختار کامل آستان قدس و دخل و خرج اونجا جز برای تولیت و شخص رهبر بر کسی مشخص نیست و همین ساختار غیر شفاف باعث فسادزایی اونجا شده اتفاقا یکی از مختلسین محترم هم داماد ایشون بوده البته چیزی که ما از بیرون میبینیم قسمت پیدای کوهِ یخ هستش ایشون در این 1 سال چه گامی در جهت رفع این مشکلات برداشتن که میگید در این یک سال خیلی کارها کردن.اصلا این مشکل به کنار چه مشکلات دیگری بوده که حل کردن؟
4.ایشون بجز چند نکته کلی و شعاری برنامه دیگری ارائه ندادن این که اشتغال ایجاد میکنن و دولت کار و کرامت و این حرفها خیلی قشنگه ولی در عمل هیچ نقشه راهی ارائه ندادن!
5.به شخصه معتقدم انتخابات ایران همیشه بین و بد و بدتر بوده و روحانی هم اش دهن سوزی نیست هرچند 4 ساله ایشون از دوران طلایی احمدی نژاد خیلی بهتر بود
6.نداستن که عیب نیست برادر من شاید شما چیزایی میدونی که منِ جاهل نمیدونم اگر نکته طلایی از مدیریت 1 ساله ایشون در آستان قدس یا سوابق قبلی ایشون میدونید بگید من و امثال من هم بدونیم لطفا
7.در زمان حضور آقای رییسی در قوه قضاییه هم بنیاد شهید بهشتی پلمپ شد پسر ایشون بازداشت شد و سایت ایشون فی*ل*تر شد ولی موقع ثبت نام شاهد بودیم که اطرافیان ایشون شعار میدادن((صل علی محمد بوی بهشتی آمد)) ایشون هیچ وقت این تناقض رو روشن نکردن و نسبت بین آرای خودشون و شهید بهشتی رو هم مشخص نکردن آیا این سو استفاده از خوشنامی یک شهید در جهت منافع شخصی نیست؟؟؟
سلام،

اگر واقعا دنبال حقیقت هستید من براتون وقت میذارم و توضیح میدم.
---
برای من یک مساله در انتخابات بسیار حائز اهمیته. اون هم همسو شدن دولت با رهبریه. دولتی که به حرف رهبرش واقعا گوش کنه چه سیاست خارجیش چه اقتصادش و مسائل دیگش حل میشه.

آقای رییسی تو این یکسال در آستان قدس کاملا مطیع رهبر بودن و اصلا حسابرس های سازمان از سمت خود رهبر میومدن ( نفوذ رهبری مسائل مالی سازمان رو شفاف و حل کرد ) خیلی تغییرات توی سازمان های زیرمجموعه ایجاد شد.

ریخت و پاش ها و بداخلاقی هایی توی این آستان قدس بود که من همیشه ناراحت می شدم و فکر می کردم کل مجموعه مشکل داره اما تویه این یکسال متوجه شدم دلیلش چی بوده. رییسی بدرستی آستان قدسو به یه مسیر بهتر و مردمی چرخوند.

توی سخنرانی هاشون حضور داشتم ، یک فرد حرف هایی که برای زدن انتخاب می کنه نشون میده چه تفکراتی داره. این آدم آرمان فلسطینو تو حرفاش فراموش نمی کنه.

من دنبال یک رییس دولتم که مطیع رهبری باشه و آقای رییسی امتحانشو تا اینجا پس داده ، من بخاطر تقویت رهبر دارم بهش رای میدم.

هیچ چیز دیگه ام جز رهبر برام مهم نیست و مشکلات ما ناشی از همین عدم تبعیته.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، Woodi2020 ، خاتمي ، Hadith
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: پذیرش دعوت مردمی کاندیداتوری از سوی حجت الاسلام رئیسی - سدرة المنتهی - ۲۷/فروردین/۹۶ ۱۵:۱۰

[-]