|
پذیرش دعوت مردمی کاندیداتوری از سوی حجت الاسلام رئیسی
|
|
۱:۱۷, ۲۸/فروردین/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۶ ۱:۵۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
(۲۷/فروردین/۹۶ ۲۰:۰۱)خاتمي نوشته است: من نمیدونم شغل شریف شما چیه ولی احتمالا در یکی از زیرمجموعه های اونجا مشغولید که براتون ملموس بوده چون این تغییراتی که شما میگید بازتابی نداشته.البته حسابرسی ها قبل از ایشون هم از طرف رهبری میومدن من منظورم اینه که اجازه نظارت دولت و مجلس داده بشه و مالیاتش هم پرداخت بشه.درسته ، اما در این باره نمی تونم بیشتر توضیح بدم یا برای خودم بد میشه یا برای سایت.اما تکرار می کنم که آستان قدس واقعا با مدیریت ایشون 100 برابر بهتر شد. جوری ایشون مسئوله که مردم میتونن برن مستقیم باهاش حرف بزنن و مشکلاتشون رو بگن. من اطلاع دارم که ایشون برای نامزدی دو دل بود برای همین این زحمات یکسالش رو به حساب تبلیغات و ریا نمیذارم. حداقل من می دونم که اینطور نبوده. نقل قول:سیاست های نظام درباره سوریه-فلسطین-و.....از طرف رهبری تبیین میشن وبا تغییر دولت ها تغییر نمیکنن.چیزی که در انتخاب رئیس جمهور باید بهش توجه کنیم بیشتر مسائل داخلی هستش.در زمینه فلسطین و لبنان و اینا تا زمانی که حضرت اقا خودشون نظارت میکنن هیچ دولتی نمیتونه منحرف بشه و کمک ها هم ادامه پیدا میکنهمن یه قانون کلی رو بهتون میگم. اگه شما سر یک مساله ای تو زندگیتون کوتاه بیاید یا به هر جهتی سرش معامله کنید و بیخیالش بشید. این اتفاق برای بقیه مسائل زندگیتون هم صادق میشه.یعنی میشی یک معامله گر ، ازدواجت میشه معامله ، شغلت میشه زد و بند کردن و ... رهبری سیاست ها رو تعیین می کنه اما اون کسی که باید اجرا کنه باید بهش اعتقاد داشته باشه! واقعا شما اصلی ترین مساله رو که آرمان فلسطین هست رو نادیده می گیری باقی مسائل هم برات کشک میشه.یعنی نه به اقتصاد مقاومتی اعتقادی داری نه به استقلال کشورت. اینا همش در یک راستا هست جدا از هم نیست. اون کسی که مطیع باشه میتونی ازش انتظار داشته باشی تو باقی موارد هم دلسوز مردم و کشورشه. ولی وقتی با یه فرد روبرویی که به هیچ چی اعتقاد نداره نمیتونی ازش انتظار داشته باشی موفق بشه. نقل قول:اعضای شورای نگهبان از طرف رهبری تعیین میشن و کاندیداهارو تعیین صلاحیت میکنن فکر نمیکنم با وجود نظارت استصوابی کسی که با رهبری زاویه داشته بتونه تائید صلاحیت بشه اگر همچین اتفاقی بیفته اول از همه باید یقه ی آقای جنتی و دوستانشون رو بگیریم.....راستش اگه بخوایم اونقدر سخت بگیریم فکر نکنم هیچ حزبی بتونه از همین فی*ل*تر رد بشه ، اونجوری میشد کره شمالی. بعنوان مثال بنظرم شورای نگهبان با یک نگاه به کتب آقای روحانی که اعتقاد به اقتصاد مینارد کینز داره باید رد صلاحیتش می کرد. من جای اونا نیستم و نمی دونم چقدر باید سخت گرفت. نقل قول:ممنونم از شماارادتمندم ![]() ![]() (۲۷/فروردین/۹۶ ۱۷:۰۴)پارمیس نوشته است: خب زمان آقای احمدی نژاد این اتفاق افتاد ولی آیا همه مشکلات حل شد اوهوم. من راستش انتظارم بیجاست اگه فکر کنم همه ی مشکلات با اومدن یه دولت همسو حل میشن. اصلا چنین اتفاقی نمی افته چون دشمن برای انتقام گرفتن سعیش رو معطوف به تضعیف یا انحرافش می کنه. بلایی که سر احمدی نژاد آوردن و این آدمو به قعر کشیدن وحشتناکه از نظرم. قابل توجه شما ، من 84 حق رای نداشتم ، 88 هم به احمدی نژاد رای ندادم. ![]() (۲۸/فروردین/۹۶ ۰:۳۵)Bidel.s نوشته است: دکتر جلیلی حرکت شرافتمندانه ای کرد. امیدوارم مردم در آینده این تصمیمشو فراموش نکنن. با اینکه همین الانشم نمی بینن مهم خدا و امام زمان بودن که دیدنش. واقعا از خودش گذشت ... حرف نزد واقعا عمل کرد. یکی از آثار این کار خوبش این بود که صدق نیتش بهم ثابت شد و بهتر شناختمش. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نامه مهم آیت الله شاه آبادی به حجت الاسلام ابراهیم رئیسی | علائم ظهور | 18 | 6,743 |
۳۰/فروردین/۹۶ ۱:۳۱ آخرین ارسال: متفکر |
|