کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا امام زمان برای احمدی نژاد دعا فرمودند؟
۱۹:۰۸, ۱۳/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۳۰ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #20

(۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۰۰)فاطمه خانم نوشته است:  
چون شورای نگهبان ° مرجع ° تعیین صلاحیت هست ، مرجع اسمش روش هست اگر بهش
ایراد وارد بشه اصالت ش زیر سوال برده میشه .
سلام
مگر مجلس مرجع قانونگذاری نیست؟ آیا به مجلس نمیشه انتقاد کرد؟

(۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۲:۳۳)متفکر نوشته است:  اگر افراد دارای شرایط بیش از هزار نفر شدند تکلیف چیست و چه نهادی باید گزینش کند؟ آیا به گزینش اعتقاد دارید؟
سلام متفکر گرامی
قانون وظیفه "تایید صلاحیت" افراد رو بر عهده شورای نگهبان قرار داده. یعنی باید افرادی که شرایطی مثل توانایی مدیریت، تقوا و ... رو ندارند حدف کنه.

حالا اگر هزار نفر این شرطها رو داشتند چکار باید کرد؟ اینجا قانون هیچ ساز و کاری رو تعیین نکرده. باید یک ساز و کاری طبق قانون ایجاد بشه و قانون مشخص کنه که در این مواقع چکار باید کرد.

آقای لاریجانی گفته اند که یه موقعی مجلس تلاش کرده معیارهای تایید صلاحیت رو به صورت مدون در بیاره. مثلاً مشخص کنه که "تقوا" یا "مدیر و مدبر بودن" باید چطور سنجیده بشه اما این اجازه داده نشده. این هم یکی از اشکالاته.

آیت الله خمینی در جای دیگری نیز به موضوع مشابهی اشاره فرموده اند:
http://farsi.rouhollah.ir/library/sahife...4&page=377
نقل قول:مردم رأی دادند به اینها، مردم شانزده میلیون تقریباً یا یک قدری بیشتر رأی دادند به قانون اساسی. مردمی که به قانون اساسی رأی دادند منتظرند که قانون اساسی اجرا بشود؛ نه هرکس از هر جا صبح بلند می‌شود بگوید من شورای نگهبان را قبول ندارم، من قانون اساسی را قبول ندارم، من مجلس را قبول ندارم، من رئیس جمهور را قبول ندارم، من دولت را قبول ندارم. نه! همه باید مقید به این باشید که قانون را بپذیرید، ولو برخلاف رأی شما باشد. باید بپذیرید، برای اینکه میزان اکثریت است؛ و تشخیص شورای نگهبان که این مخالف قانون نیست و مخالف اسلام هم نیست، میزان است که همه ما باید بپذیریم. من هم ممکن است با بسیاری از چیزها، من که یک طلبه هستم، مخالف باشم.
لکن وقتی قانون شد [تصویب‌] خوب، ما هم می‌پذیریم. بعد از اینکه یک چیزی قانونی شد دیگر نق زدن در آن، اگر بخواهد مردم را تحریک بکند، مفسد فی الارض است؛ و باید با او دادگاهها عمل مفسد فی الارض بکنند. و اگر نه، رأی می‌دهد آرام. با رأی آرام هیچ کس مخالف نیست. شما می‌گویید که نخیر، اینکه گفتند اینها اشتباه کردند؛ ولی ما در مقام عمل قبول داریم. رأیمان این است که این‌جوری نیست؛ اما در عمل ملتزم هستیم.
می بینید که همین موضوع در مورد رئیس جمهور و مجلس هم عیناً گفته شده. پس منظور انتقاد از عملکرد نبوده (همان طور که جناب Islam فرمودند)
اگر منظور انتقاد از عملکرد بود که می بایست با هر کسی که از رئیس جمهور و مجلس انتقاد می کند هم "عمل مفسد فی الارض بکنند".
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: چرا امام زمان برای احمدی نژاد دعا فرمودند؟ - سعدی - ۱۳/اردیبهشت/۹۶ ۱۹:۰۸

[-]