|
دولت شناسی
|
|
۱۱:۳۰, ۲۵/تیر/۹۶
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
محمدصدرای عزیز
چندروز پیش تعدادی از اقوام به منزل پدری بنده تشریف آورده بودند. در سالهای نه چندان دور این دوستان هر کدام گرایش سیاسی خاصی داشتند ، اصلاح طلب ، اصولگرا و... به لطف نحوه ی عملکرد این دولت تمام این افراد که (حتی تصور به توافق رسیدنشان در یک مورد کوچک سیاسی محال به نظر می رسید) در یک نکته هم نظر بودند و آن بی کفایتی دولت بود. حقیقتا عرض میکنم بنده این روزها فارغ از هر گونه گرایش سیاسی بسیار بسیار ناراحت و نگران و ناامید به آینده کشور نگاه می کنم . هفته ای نمیگذرد مگر اینکه بازی جدیدی از طرف دولت و یا وابستگان دولتی شروع شود. هر روز یک سخنرانی جنجالی یک بحث حاشیه ای . به واقع داستان این چهار سال یک روضه مجسم است که میتوان ساعتها با آن گریه کرد! در میان این همه فشار و سختی و سیاهی از همه بدتر و دردناک تر حرف افرادیست که خود بسیار زیاد در این 4 سال لطمه دیده اند ! من از حرف مرفه بالاشهر نشین ناراحت نیستم از حرف یک وابسته به دولت که دستی در جیب دولت دارد نمی رنجم . از حرف یک عده بی دین از خدا بی خبر هم نگران نمیشوم ! اما از حرف آبدارچی محل کارم که اعتقاد دارد رئیس جمهوری 9-8 ساله است نه 4 ساله می رنجم ! از حرف کارگر بی کاری که 3 سال است حقوق نگرفته و اخراج شده که میگوید سپاه همه پروژه ای ماراگرفته گریه ام می گیرد. از حرف نگهبان در ورودی که با مدرک لیسانس نصف حقوق یک کارگر را میگیرد و رای داده تا جلوی بلند کردن صدای ضبط ماشینش را نگیرند رنج میکشم . به راستی که جهالت بدترین دشمن آدمی است. راحت طلبی ، شهوت پرستی ، دزدی همه ریشه در جهالت دارند که گریبان ما (مردم ) را گرفته اند. این روزها اگر نباشد سخنان رهبری و یا پیروزی هایی در جبهه ی سوریه و عراق و یا رشادت های مردمی در یمن و بحرین ، مجالی برای تنفس نمیابم . محمد صدرای عزیز این روزها صدای ناله های علی (علیه السلام) در چاه از جهل ما (مردم) واضح تر از هر زمانی به گوش می رسد. این روزها علی تنهاست. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سیاست دولت روحانی و دولت اوباما مثل هم است | bahmaneyar | 1 | 1,327 |