|
بازی یا خودکشی
|
|
۱۵:۲۱, ۱۷/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۷/شهریور/۹۶ ۵:۴۳)amirabdi نوشته است: آقای مهدی سینا من شنیدم ترتیب مراحل بازی و نوعش برای هر کاربر بطور جزئی متفاوته،درسته این حرف آیا؟
ببینین شما فرض بگیر نصف مراحل هم با هم فرق کنه ، مهم نیست فقط شما ببین طرف رو شرطی میکنه / حالا برخی از گرامیان تصمیم گرفتن که بازی رو فقط شروع کنن بدون انجام هیچ عملی ، البته اصلا پیشنهاد نمیشه کسی . تا ببینن این تهدید ها چه نتیجه ای میده . از طرفی شما فرض کن ، بچه 14 16 18 ساله ، کم سن ترها که دیگه جای خودشون ، یه فیلم ترسناک اون ساعت ببینن ، یا موسیقی خشن ، و ... خوب طرف اصلا نیازی نیست به 10 روز بکشه ، دنسلی رو هدف گرفتن که با وستان روانشناس و ... کجان ؟ حرف از روزه و ... میشه میگن طرف عصبی میشه روزه برای الان نیست و ... . بیان و این بازی محکوم کنن . درباره ادمین و ... بله اونها هم بازی میکنن . و اونها که میدونن خبری نیست از تهدید و فقط برای یسری ترسوندنها و اینکه اون کاربر باید هر از چندی با یه نهنگ صوبت کنه از اونها استفاده میکنن . شما تصور کن از اونها برای تحریک و بی رقبتی و ... استفاده میکنن . اینکه همون اول میگه نمیترسی و ... ول نمیکنی و ... خو یجور جسارت کاذب میده به بچه . مثل زمان ما طرف سیگاری بود و ... میگفتن تو چرا نمیکشی میگفت نه . میگفتن بپه ننه و ترسو و ... _ اونهایی که برای دهه 50 و 60هستن میدونن چیو میگم ، و اینقدر طرف رو مورد تمسخر قرار میدادن که اگه انجام نمیداد امل و عقب مونده و ترسو .... بهش نسبت میدادن . الان هم با چنین موضوعی روبرو هستیم .قشنک نسلی رو هدف گرفتن که باانواع روان گردان و ... هم اشنا هستن و هم استفاده میکنن ، خوب طرف نیاز به این داره هدف پوچی خودش رو یجور نشون بده و خاموش کنه ، چه بهتر از این جور بازیها / در انتها پیشنهاد میکنم نه فقط درباره این بازی ، بلکه درباره اسیبهایی که فضای مجازی و فوایدش خانواده ها رو روشن کنیم ، نگیم به من چه . مگه بچه من هست خانواده من هست جامعه من هست . نه خودمون رو بزاریم جای اون پدر و مادری که وقت نمیکنن و اطلاع ندارن و هرچقدر کنترل میکنن اما بچه راه های دیگه رو امتحان میکنه . بزارین اینم بگم هم واقعی هست هم تجربی . دانش اموزی رو توی مدرسه میبینن که حرف از مسائل ... میزده با دوستاش و اونها هم با این صوحبت میکردن کلا اون مطالب شده بود نقل مجلس ، مدیر مدرسه یه جلسه ای میزاره برای اسیب شناسی کودکان و دانش اموزان _ ابتدایی _ و فضای مجازی . کارشناسی دعوت میشه برای توضیح و تفهیم مطالبی که توی این فضا هست و خطرات اون و پیامدهایی که عواقب استفاده غلط و اشتباه رو همراه میاره . مادر اون بچه رو میخوان _ چه اون بچه و چه بقیه رو _ که چنین و چنان هست و شما مراقب بچه هاتون نیستین _ همه اعتراض میکنن که نه ما مراقبیم و ... _ حس مادرانه گل میکنه . بعد ازشون خواسته میشه گوشی ها و تبلتهایی که بچه ها دستررسی دارن رو چک کنن . میبینن که بله بله بله بله بله بله خوب اگه اون مدیر مدرسه چنین نمیکرد کار بیشتر پیش میرفت . بعد اون کارشناس _ دادستان هم بود _ گفت ما از بچه هایی که مورد اسیب هستن و دستگیر میشن وقتی تحقیق میکنیم و ... میگن زمانی که پدر مادرا خبرندارن از اون وسایل استفاده میکنیم و .. . حالا اونها اینها رو از کحا یاد میگیرن ؟ مراقب نفوذی ها در بین بچه ها باشین . یکی عقاید رو با نشر جزوات و ... یکی با نشر راه کارهای یافتن کانال های -18 یکی با .... کلا حواسها باید باشه . تنبیه و برخورد پاسخگو نیست ، بچاش اگاهی دادن مفیده . گاهی این رو توی جمع هایی میگم میگن که یعنی پرده عفت رو بزنیم کنار ؟ اتفاقا اگه از شمای پدر مادر نشنوه از دیگری نا مناسب میشنوه . اینا رو گفتم که بدونین فقط بازی و فیلم و ... نیست . اینم بگم همیشه خحم نت خودتون رو کنترل کنین . تز روی تجربه میگم اینو . اینو دیگه بچه ها نمیتونن انکار کنن
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |