|
گفتگوي آزاد پيرامون اين دو حديث، چگونه خواهيد بود زماني كه
|
|
۱۵:۴۸, ۲۷/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم قال النبي صلىاللهعليهوآله: كيف بكم إذا فسدت نساؤكم، و فسق شبابكم و لم تأمروا بالمعروف، و لم تنهوا عن المنكر؟ فقيل له: و يكون ذلك يا رسول الله؟ فقال: نعم و شر من ذلك، كيف بكم إذا أمرتم بالمنكر و نهيتم عن المعروف؟ فقيل له: يا رسول الله و يكون ذلك؟ قال: نعم و شر من ذلك، كيف بكم إذا رأيتم المعروف منكرا و المنكر معروفا؟!. امام صادق عليه السلام از رسول خدا صلوات الله عليه و آله نقل كرده كه به اصحاب فرمودند: چگونه خواهيد بود در زماني كه زنان شما فاسد و جوانانتان فاسق ميگردند ولي شما امر به معروف و نهي از منكر نميكنيد؟ پس به آن حضرت عرض شد: يا رسول الله! آيا چنين زماني خواهد آمد؟ فرمود: بلي و بدر از اين (نيز خواهد آمد)! چگونه خواهيد بود زماني كه امر به منكر و نهي از معروف بكنيد؟ عرض شد: يا رسول الله! آيا چنين زماني هم خواهد آمد؟ فرمود: بله و بدتر از (نيز خواهد آمد)! چگونه خواهيد بود، زماني كه امور معروف در نزدتان منكر و امور منكر در نزدتان معروف شناخته شود؟ وسائل الشيعه (شيخ حر عاملي): ج 16، ص 119 امام صادق عليه السلام: إِنَّهُ سَيَأْتِي عَلَيْكُمْ زَمَانٌ لَا يَنْجُو فِيهِ مِنْ ذَوِي الدِّينِ إِلَّا مَنْ ظَنُّوا أَنَّهُ أَبْلَهُ وَ صَبَّرَ نَفْسَهُ عَلَى أَنْ يُقَالَ [لَهُ] إِنَّهُ أَبْلَهُ لَا عَقْلَ لَهُ. بدون شک زمانى براى شما خواهد آمد كه از دينداران نجات نيابد، جز آنكه را مردم ابلهش دانند و خود او هم آماده باشد و تحمل كند كه به او بگويند ابله و بيعقل. الكافي (ثقة الاسلام كليني): ج3، ص 309 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
گفتگوي آزاد پيرامون اين دو حديث، چگونه خواهيد بود زماني كه - III I III - ۲۷/شهریور/۹۶ ۱۵:۴۸
پاسخ به: گفتگوي آزاد پيرامون اين دو حديث، چگونه خواهيد بود زماني كه - قلب - ۲۷/شهریور/۹۶, ۱۷:۰۸
پاسخ به: گفتگوي آزاد پيرامون اين دو حديث، چگونه خواهيد بود زماني كه - III I III - ۲۹/شهریور/۹۶, ۹:۰۲
پاسخ به: گفتگوي آزاد پيرامون اين دو حديث، چگونه خواهيد بود زماني كه - Hedayat - ۵/مهر/۹۶, ۱۵:۳۳
پاسخ به: گفتگوي آزاد پيرامون اين دو حديث، چگونه خواهيد بود زماني كه - yahya63 - ۵/مهر/۹۶, ۱۵:۴۰
|