کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد و بررسی سخنان حاج آقا آقامیری
۲۱:۰۴, ۲۹/شهریور/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۶ ۲۱:۴۲ توسط Hedayat.)
شماره ارسال: #50

(۲۸/شهریور/۹۶ ۰:۲۵)mahdy30na نوشته است:  گرامی ، اگه متنی رو که بهش تکیه میکنی بیاری خیلی بهتر از نقل بیسند هست . ماها خیلی چیزا توی این سالها توی تالار دیدیم که دوستان میگفتن بعد سند خواستیم رفتن که رفتن و یا اگه هم اوردن دیدیم که صدا به تصویر نمیخوره .

بجای مجهول صحبت کردن کمی یاد بگیریم خوب صحبت کنیم و صحیح .

اصلا شاید قاتل امام معصوم دم مرگ توبه خالص کرد . ما که نمیدونیم .
خدا بنده هاشو میبخشه - تفاسیر عرفانی و ... -

گرامی : ایا صرف وعده و وعید برای دعوت ب بهشت و افعال نیک هست عدم رفتن به سمت افعال مخالف ؟
جریمه سنگین بزاره خدا تا کسی بخاطر اون به اون کشش پیدا نکنن . خوب اینم نظریه

میشه بفرمایید این ایه دقیقا چی میگه ؟
و من یقتل مؤمنا متعمدا فجزاؤه جهنم خالدا فیها و غضب الله علیه و لعنه و أعد له عذابا عظیماایه قران هست . سوره نسا ایه 93

ایا فقط ترساندن هست که کسی رو عمدا نکشی ؟ یا اینکه اگه کشتی اماده باش که جات .... /

گرامی بجای برداشت شخصی حداقل یکم قران نگاه کن . یکم پیرو ثقلین باش . اینهمه معصوم دستور دادن اگه میخوای هیچوقت گمراع بشی به این دو چنگ بزن .

جایگاه قاتل معصوم کجاست .
نظر شخصی نمیخوام . قران چه میفرماد و معصوم چه تبیین کردن ؟

هر زمان این رو درک کردید بعد تشریح کلام خودتون رو بیان کنین .
مخاطب کلام بنده نه جناب هدایت هستن و نه اقا محمد بانکی گل ؛ بلکه هرکسی که میخواد برداشت شخصی کنه .
لطفا دلیل و ادله معقول اورده شود .
علت اینهمه اصرار شما را نمی دونم فرضا جایگاه قاتل امام معصوم طبقه منفی بی نهایت جهنم کی چی !!!؟؟؟شما خوشحال می شید **لابد برای سایر طبقات هم دنبال گناهکار می گردید

در وهله اول من نه مثل دوستان و هم فکران شما پیش گو و غیب گو هستم که بگم فلان شخص گناهکاری فردای قیامت جاش فلان جای جهنمه و این مسئله بشه یه تو جیه برای هزاران تو هین و تهمت و برچسب زنی به اون که نتیجه این بشه که طرف دیگه حالش از هرچی دین و مذهب و اخوند بهم بخوره
دوم نه خدا هستم که هرچی اراده کنم همون بشه
سوم نه بالاتر از خدا هستم که به خدا بگم فلان کار بکن یا نکن
اگر منظورتان اینه که فعل قتل امام مصوم علیه السلام گناه کمیه(همچنانکه که تلویحا اونو به من نسبت دادید)نه بنده اصلا چنین چیزی نگفتم گناه کشتن ولی خدا گناه بسیار سنگینی هست که سزای ان اتش قعر جهنم هست ، ولی فردای روز قیامت این خداست که قضاوت می کند که بندگانش کجا باشند

تفاوت دیدگاه من و شما تفاوت بین معضل اعتیاد و معتاد هست که هرچی معتادم اعدام کنی معضل اعتیاد حل نمی شه ، هرچی گناهکار جهنمی حساب کنی دین درست نمی شه امیدوارم که متوجه شده باشید
******اجازه بدید من هم از شما یه سوال بپرسم
گناه کشتن هزاران انسان معصوم (کودک تازه متولد شده)چقدر سنگینه
گناه کشتن مردان و به کنیزی بردن زنان چقدر ؟؟
فرعون گفته شده 20000 کودک بی گناه را سربریده و ذلت بر بنی اسرائیل حاکم کرده بود
ولی خدا در عوض موسی را برای هدایت ش فرستاد ایا نمی تونست اون همون لحظه به قعر جهنم واصل کنه؟؟؟

***به سوی فرعون بروید . زیرا او طغیان و سرکشی کرده است " ، " و با گفتاری نرم با او سخن بگویید [طریقه برخورد با انسان گناهکار]، شاید متذکر شود و یا بترسد **سوره طه:43-44
دوست عزیز جواب بده که ایا به حساب دو دوتا چهارتای من و شما ایا امکان توبه برای فرعون هست؟؟؟
اگر نیست چرا خدا از لفظ شاید که یه جور امیدواری هست برای فرعون استفاده کرده ؟؟؟؟
ایا خدا نمی دونست که سزای کشتن عمدی یه انسان بیگناه اتش دوزخه؟؟؟
[/b]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mbanki
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: نقد و بررسی سخنان حاج آقا آقامیری - Hedayat - ۲۹/شهریور/۹۶ ۲۱:۰۴

پرش در بین بخشها:

بالا