کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.63 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نامه ی حیرت انگیزی یک شهید در آغاز سال نو برای بیداری اندیشه
۱:۴۱, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
با اينكه اين نامه رو قبل خوندم ولي هر بار خوندنش برام تازگي داره.

تقريبا ده دقيقه است كه هي مي نويسم و هي پاك ميكنم.
از تمام قطعات اين نامه يك مطلبش براي من از همه دردناك تره
و اون جايگزيني علوم و ارزشهاي اروپايي با علوم و ارزشهاي اسلاميه.

يه رشته هايي مثل رشته اي ما بيشتر اين مورد حس ميشه.

اين داغ به دلم موندكه توي چهار سال تحصيل يكبار يكي از اساتيد به كتاب خدا يا نهج البلاغه اشاره كند و براي حرفاش از اونجا سند بياره.

توي كرسي به نام جامعه شناسي دين نظريات متفكران غربي راجع به دين بحث ميشه نه نظرات انديشمندان مسلمان.
به عمق افسوس من نميرسيد تا وقتي كه ببينيد بعد از اين همه سال كه اين واحد درسي داره توي دانشگاه ما تدريس ميشه بي سواد ترين استاد گروه و دورترين انسان از اين مبحث براي تدريس انتخاب شده.

براي نوشتن پايان نامه با موضوع توكل بايد براي تائيد نظرم از نظريات غربي ها كمك ميگرفتم. و تعاريفم رو از اعتماد و توكل براساس نظريات اونا استخراج ميكردم.

توي رشته ما دانشجوها مسمان وارد ميشن سكولار خارج ميشن.

با اينكه متون ديني ما بهترين تعاريف رو از انسان جامعه و سير پيشرفت انسان داده ما بازم بايد دست گدايي جلوي غربي ها دراز كنيم.

اينجور وقت هاست كه جاي خالي شهامت رو در تدوين علوم انساني بومي به خوبي احساس ميكنم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، montazer ، libera ، مجنون الحسین ، mohsen . ، هدهد ، nader008 ، saghi222 ، ali.khm ، یا ثارالله ، حسام+ ، mahdavi61313 ، سفینة النجاة ، بچه شیعه ، vahrakan ، لیلا ، fiftynine ، sagheb ، magnolia ، mahyamatin ، سجادـف
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: نامه ی حیرت انگیزی یک شهید در آغاز سال نو برای بیداری اندیشه - ريحانه الرسول - ۱۵/مرداد/۹۰ ۱:۴۱

[-]