کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کشتار آتئیستها در تگزاس
۲:۲۰, ۲۰/آبان/۹۶
شماره ارسال: #21

سلام مهدی‌سینا جان

بذار دوباره نکاتت رو بررسی کنیم و به دونه‌دونه ش پاسخبدیم

این که کلمات رو جای هم استفاده کنیم که تذکر من بود به خودت که امیدوارم این مورد از روی عمد نبوده باشه.

کشوندن بحث به انجیل شیوه بحثیه که اسم دقیقی براش وجود داره به اسم فرافکنی. انگیزه و هدف آوردن آیات انجیل چیه؟ من در مورد انجیل صحبتی نکردم و دوست دیگه‌ای هم صحبتی نکرد. من نمی‌تونم دلیلی غیر از این رو تصور کنم که حواسا رو از اسلام پرت کنی یا شاید بگی مسیحیتم بدتر از اسلامه!!Big Grin

مساله‌ای که باید توجه بشه اینه که تروریست تعریف خاص خودش رو داره. «تِروریسم به استفاده از خشونت یا تهدید به استفاده از خشونت برای دستیابی به اهداف سیاسی، مذهبی، یا ایدئولوژیکی گفته می‌شود.» قبول کردن سرپرستی بچه توسط دو تا مرد استفاده از خشونت برای دستیابی به اهداف سیاسی، مذهبی یا ایدئوةوزیکه؟ Big Grin واقعا؟!

اگه قراره بحثی که می‌شه به نتیجه عقلانی و منطقی برسه، مهمه که استدلال‌های درستی صورت بگیره. باز هم متاسفام مهدی‌سینا جان، اینجا استدلالی نکردی. من انتظار استدلال دارم وگرنه تمایلی به بحث ندارم.

شگفت‌زده شدم از این که آخرش نوشتی باید سوال می‌پرسیدم. این تصور که غیرمسلمانان اسلام رو نمی‌شناسن تصور توئه. این چیزی نیست که انتظار بره طرفین بحث روش اتفاق نظر داشته باشن، حالا این که چه‌قدر تصور نادرستی باشه بماند...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
کشتار آتئیستها در تگزاس - قلب - ۱۷/آبان/۹۶, ۱۶:۴۶
پاسخ به: کشتار آتئیستها در تگزاس - آتئیسمو - ۲۰/آبان/۹۶ ۲:۲۰

پرش در بین بخشها:

بالا