|
کشتار آتئیستها در تگزاس
|
|
۲:۲۰, ۲۰/آبان/۹۶
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام مهدیسینا جان
بذار دوباره نکاتت رو بررسی کنیم و به دونهدونه ش پاسخبدیم این که کلمات رو جای هم استفاده کنیم که تذکر من بود به خودت که امیدوارم این مورد از روی عمد نبوده باشه. کشوندن بحث به انجیل شیوه بحثیه که اسم دقیقی براش وجود داره به اسم فرافکنی. انگیزه و هدف آوردن آیات انجیل چیه؟ من در مورد انجیل صحبتی نکردم و دوست دیگهای هم صحبتی نکرد. من نمیتونم دلیلی غیر از این رو تصور کنم که حواسا رو از اسلام پرت کنی یا شاید بگی مسیحیتم بدتر از اسلامه!! ![]() مسالهای که باید توجه بشه اینه که تروریست تعریف خاص خودش رو داره. «تِروریسم به استفاده از خشونت یا تهدید به استفاده از خشونت برای دستیابی به اهداف سیاسی، مذهبی، یا ایدئولوژیکی گفته میشود.» قبول کردن سرپرستی بچه توسط دو تا مرد استفاده از خشونت برای دستیابی به اهداف سیاسی، مذهبی یا ایدئوةوزیکه؟ واقعا؟!اگه قراره بحثی که میشه به نتیجه عقلانی و منطقی برسه، مهمه که استدلالهای درستی صورت بگیره. باز هم متاسفام مهدیسینا جان، اینجا استدلالی نکردی. من انتظار استدلال دارم وگرنه تمایلی به بحث ندارم. شگفتزده شدم از این که آخرش نوشتی باید سوال میپرسیدم. این تصور که غیرمسلمانان اسلام رو نمیشناسن تصور توئه. این چیزی نیست که انتظار بره طرفین بحث روش اتفاق نظر داشته باشن، حالا این که چهقدر تصور نادرستی باشه بماند... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |