|
گفتگوی منتظران
|
|
۷:۱۳, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #179
|
|||
|
|||
|
اُشْهِدُكَ يا مَوْلاىَ اَ نّى اَشْهَدُ اَنْ لا اِلهَ اِلااللَّهُ وَحْدَهُ لا شَريكَ لَهُ
گواه گيرم تو را اى مولا و سرور من كه من گواهى دهم به اينكه معبودى نيست جز خداى يگانه كه شريك ندارد وَاَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَرَسوُلُهُ لا حَبيبَ اِلاّ هُوَوَاَهْلُهُ و نيز گواهى دهم كه محمد بنده و رسول او است و محبوبى نيست جز او و خاندانش وَاُشْهِدُكَ يا مَوْلاىَ اَنَّ عَلِيّاً اَميرَ الْمُؤْمِنينَ حُجَّتُهُ و گواه گيرم تو را اى مولاى من كه على امير مؤ منان حجت خدا است وَالْحَسَنَ حُجَّتُهُ وَالْحُسَيْنَ حُجَّتُهُ و حسن حجت او است و حسين حجت او است وَعَلِىَّ بْنَ الْحُسَيْنِ حُجَّتُهُ وَمُحَمَّدَبْنَ عَلِي حُجَّتُهُ و على بن الحسين حجت او است و محمد بن على حجت اواست وَجَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍّ حُجَّتُهُ وَموُسَى بْنَ جَعْفَرٍ حُجَّتُهُ و جعفر بن محمد حجت او است و موسى بن جعفر حجت او است وَعَلِىَّ بْنَ موُسى حُجَّتُهُ وَمُحَمَّدَ بْنَ عَلِي حُجَّتُهُ و على بن موسى حجت او است و محمد بن على حجت او است وَعَلِىَّ بْنَ مُحَمَّدٍحُجَّتُهُ وَالْحَسَنَ بْنَ عَلِي حُجَّتُهُ و على بن محمد حجت او است و حسنبن على حجت او است وَاَشْهَدُ اَ نَّكَ حُجَّةُ اللَّهِ اَنْتُمُ الاَْوَّلُ وَالاْ خِرُ و گواهى دهم كه تو حجت خدائى ، شمائيد اول و آخر وَاَنَّ رَجْعَتَكُمْ حَقُّ لا رَيْبَ فيها و مسلماًبازگشت شما حق است كه شكى در آن نيست . . . فَاشْهَدْ عَلى ما اَشْهَدْتُكَ عَلَيْهِ پس گواهى ده بر آنچه تو را بر آن گواه گرفتم . . . وَنُصْرَتى مُعَدَّةٌ لَكُمْ وَمَوَدَّتى خالِصَةٌ لَكُمْ و ياريم براى شما آماده است و دوستيم خالص و پاك براى شما است |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |