|
در چه صورت می توان کار افراد را به یک گروه تعمیم داد؟
|
|
۱:۰۳, ۵/اسفند/۹۶
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۴/اسفند/۹۶ ۲۲:۱۴)سعدی نوشته است: خوشحال میشم دوستان نظرشون رو در مورد این سه تا سوال بفرمایند. سلام موضوع خیلی خوب و مبنایی است. یادمه از دوران فتنه 88 مدام مشغول پاسخگویی به شبهات سیاسی و جواب دادن به کار یک عده بسیجی نما بودیم که کارشون به اسم اسلام و نظام تموم میشد. اونجا من اینطور استدلال میکردم که شما ملاک تشخیص برای شناخت و قضاوت درباره یک گروه رو باید رهبر اصلی و متون و مبانی اصلی اون گروه در نظر بگیری نه هواداران . جمهوری اسلامی چه مبانی دارد ؟ همون چیزی که امام و رهبری گفتند نه فلان امام جمعه یا استاندار یا حتی رئیس جمهور . اسلام چیه ؟! همون چیزی که قرآن گفته و پیامبر تفسیر کرده شیعه چیه ؟! همون چیزی که ائمه از قرآن و پیامبر برای ما تفسیر کردند فرقه دراویش چیه ؟! همون چیزی که رهبران اصلی و متون اصلی شون میگند راه دستیابی به اینها هم مراجعه به خود علما و بزرگان شون است و باید عقاید هر کس رو از زبون خودش شنید نه از زبون مخالفین و منتقدینش ( چیزی که ما معمولا رعایت نمیکنیم) در کل جواب من به سه سوال بالا: 1. وقتی که در مورد مسئله ای که میخواهیم قضاوت کنیم اطلاعات کافی از خودشون (رهبر و متون اصلی گروه نه طرفداران) داشته باشیم 2. به قضاوتی که شرایط بالا رو داشته باشه ![]() 3. هر کس با مبانی اعتقادی خودش میسنجه ... مبانی من قرآن و اهل بیت و عقل سلیم و تا حدی عرف است. اینا تجربیات و نظرات منه ، خوشجال میشم تجربیات بقیه رو هم بخونم( کاش شکلک های اینجا مشابه تلگرام بود !!! )
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |