کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احمدی‌نژاد بدون روتوش
۱۷:۴۳, ۱/فروردین/۹۷ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/فروردین/۹۷ ۱۷:۵۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #42
آواتار
(۱/فروردین/۹۷ ۱۵:۵۹)ندا دهنده نوشته است:  
داداش اینجوری باشه به نظر من هم مشکلات ما سر اصولگرا ها می باشد ،چرا ؟ خوب قبول اصولگرا تا العان چیکار کرده ؟آقا به قول خودتون داستان تخیلی نه واقعا چه کرده .
Big Grinبقایی به اتهام فساد مالی زندانه ، مشایی برای پاره ای توضیحات در رابطه با جاسوس بودنش زندانه ، دکل نفتی گم شده بود در دولت احمدی نژاد سند هزینه ساخت و سازش موجوده (رو کاغذ مکان جغرافیایی داره ) ولی سر جاش نیست ، مسکن های مهر ، بده کاری های کلان دولت اونم در صورتی که ثروتمندترین دولت جمهوری اسلامی بود و انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی بازم .
بگم بگم

سلام

اين آسمون ريسمون ها راه به جایی نداره
الان اگر بنا باشه من بشينم به این حرفا جواب بدم کلی وقت گیر هستند اما محض اطلاع جنابعالی شما زیاد رسانه ای شدی

دکل گم شده !!!! يه رسانه يه حرفی میزنه بعد ميشه اين

بقایی و مشايي اصولگرا نیستن

بعدم گفتم ما داستان تخیلی نداریم اگر اينجور بود اينجور میشد بلکه حرف باید مبنا داشته باشه

شما انگار فقط نیمه خالی لیوان رو داری میبینی بهتره نیمه پر هم ببینی

(۱/فروردین/۹۷ ۱۵:۵۹)ندا دهنده نوشته است:  داداش رویه مدیریتی(بی مدیریتی ) و بازرسی نادرست و مسئولیت های فامیلی و چند مدیریتی و انتقاد پذیر نبودن و نبود رسانه آزاد در رابطه با مسائل اقتصادی و ... نبود شفافیت و ترس از رسوا کردن مفسدان بخاطر قدرت ،ربا خورا بودن بانک ها و سختگیری در مورد مردم عادی و بی قانونی در مورد سفارش شده ها یا آقا زادگان ، زیر سوال نبودن نهاد ها
منجر به فساد میشه یعنی چی من علم غیب ندارم ،داداش واقعا مسخرمون میکنی (من در خونه رو باز بذارم برم مسافرت (ممنوع کنم آشنایانم بیان خونم Winkسال بعد بیام بگم اومدم بازرسی خوب، معلومه، سنگای کف خونه رو هم میبرن بعدش بگم منکه علم غیب نداشتم .
بله من در مصداق شناسی مشکل دارم چون با شما هم عقیده نیستم ، خدا وکیلی خوندیو جواب دادی .

شما پاک قاطی کردی !
این مسایلی که شما پشت سرهم داری میگی هر کدوم يه بحث مفصلی داره

(۱/فروردین/۹۷ ۱۵:۵۹)ندا دهنده نوشته است:  
بابا برادر تو از کجا میدونی حمایت از رهبری خواست امام زمانه نگو ایجوری ب(بگو باید از رهبری حمایت بشه بگو بودن رهبری واجبه بگو رهبری انسان شریفیه ) ولی نگو حمایت از رهبری خواست امام زمانه بعدش همون اهل عرفان اگر یک روز بگن رهبری نه میگید منحرف شدن ،
رهبری معصوم نیستند تمام باید حمایت بشه تمام
(آقا امام زمان از یک کار ساده ما که خوب باشه خوشحال و از بد ما هم ناراحت میشن ، از کار خوب ما (اسلامی) حمایت میکنن چون رهبری اصلی به عهده ایشونه و از کار بد ما برائت و ناراحتی خدایی ناکرده غضب ، اما اما کار بسیار خطر ناکیه بگم اگر از فلانی حمایت کنی امام زمان حامیت میشه اگر از بسانی حمایت نکنی امام زمان شاکی میشه .
واقعا سخته و سنگین .

دوستان تالاری

لطفا به من بگین با این وضعیت که انقلاب توش قرار گرفته
چه باید کرد ؟

آقا وضع همینه داره بدترم میشه بجای فلانی و بسانی بگین چیکار باید بکنیم اصلا بگین شما
برای انقلاب تا العان چیکار کردین ؟
شما اگر بجای درهم و برهم حرف زدن به یک موضوع مشخص می پرداختی جوابو پیدا می کردی که چرا ما ميگيم امام زمان عج صاحب این انقلابه

جواب شما داده شده حالا اگر مورد قبول شما قرار نگرفته به شما مربوطه

احتمالا شما تنها راه حل رفع مشکلات رو در تغییر رهبری می دونيد و البته امسال ساله امثال شماست چون در جلسات پنهانی روحانی و خاتمی بنا شده رهبری رو عوض کنن
زهی خیال باطل
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
احمدی‌نژاد بدون روتوش - -Ali- - ۱۱/شهریور/۹۶, ۲۱:۱۱
پاسخ به: احمدی‌نژاد بدون روتوش - قلب - ۱/فروردین/۹۷ ۱۷:۴۳

[-]