کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دولت یازدهم و دوازدهم؛ بهشت جاسوسی و شبکه‌سازی!
۱۶:۴۸, ۱/اردیبهشت/۹۷
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱/اردیبهشت/۹۷ ۱۳:۳۷)آ‌تئیسمو نوشته است:  آها آفرین رسیدی سر حرف.

این که سازمان اطلاعاتی حرفی رو بزنه دلیلی بر درستی اون حرف نیست. فردی که اطلاعات نداره میتونه بگه سازمان اطلاعاتی چنین حرفی رو زده. اما حقیقت در دادگاه صالحه مشخص میشه. این که اینجا خود سازمان اطلاعاتی هم متهمه هم بماند.

اما این که یک نفر بگه چون سازمان اطلاعاتی حرفی رو زده پس اون حرف درسته کار نادرستیه. این کار فرد خودباخته یا خودفروخته ست. انسان نمیتونه دنبال چیزی بره که نمیدونه. پس اینجا ما میتونیم برگردیم به همون حرف که نباید بدون پشتوانه علمی حرف زد. ما اسناد و مدارک رو گذاشتیم هر انسان عاقلی میتونه ببینه و استنتاج کنه.

خلاصه این که دلیلی برای صداقت قوه قضاییه یا اطلاعات سپاه یا وزارت اطلاعات وجود نداره. این میشه همون بحث که چون من پیرو یه طیفم دوست دارم ازش حمایت کنم، نه این که دنبال حقیقت باشم.
سلام

جنابعالی اصل رو بر بی اعتمادی گذاشتید

وزارت اطلاعات و قوه قضائیه جزو ارکان یک کشور هستند و اگر شما اونها رو قبول ندارید که دیگه بحثی نیست باید دید شما به چه چیزی اعتماد دارید

ما روی هوا نمی تونیم تصمیم بگیریم

شما بفرمایید دادگاه صالحه کجاست ؟ چون فرمودی قوه قضائیه رو قبول ندارید!! نکنه توقع دارید دادگاه یک کشور ديگه حکم کنه! !

شما حرفاتون پر از تناقضه!!!

الان شما بگو از کجا فهمیدی که این فرد جاسوس هست یا نه بعدم بگو شما از کجا فهمیدی این شخص خودکشی کرده یا کشته شده؟ اسناد و مدارکی که گذاشتی کجاست؟ از چه منبعی هست ؟

بحث طیف نیست بحث حکومت و ارکان حکومتی هستش
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، AMINI
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: دولت یازدهم و دوازدهم؛ بهشت جاسوسی و شبکه‌سازی! - قلب - ۱/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۴۸

پرش در بین بخشها:

بالا