کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دولت یازدهم و دوازدهم؛ بهشت جاسوسی و شبکه‌سازی!
۱۱:۳۴, ۵/اردیبهشت/۹۷
شماره ارسال: #23
آواتار
(۵/اردیبهشت/۹۷ ۱:۰۲)آ‌تئیسمو نوشته است:  چون ما در ارتش و پلیس اطلاعات داریم پس اطلاعات سپاه قانونیه؟ چه ربطی داره اصلا؟! این چه استدلالیه!

نه سازمان اطلاعات سپاه غیرقانونیه و طبق قانون تاسیس وزارت اطلاعات حفاظت اطلاعات سپاه و اطلاعات سپاه نمیتونن به وط رموازی با وزارت اطلاعات کار کنن.

این سازمان یه جنبه قانونی داره و یه جنبه اخلاقی. ممکنه گفته بشه گیریم اطلاعات سپاه غیرقانونیه، دلیل بر این نیست که برای کشور مفید نباشه. اولا هر چیز غیرقانونی زمینه فساد درش هست و ثانیا وقتی به مدارک رجوع میکنیم میبینیم عمده کار اطلاعات سپاه نه کشف و خنثی سازی تهدیدات امنیتی، بلکه پرونده سازی برای افراد بیگناه هست.

مثالش رو شما در خیلی از پرونده هایی میبینی که اتهامهایی مطرح شده اونقدر بیپشتوانه بودن که علی الاطلاق چیزی در دادگاه برای محکوم کردن اونا وجود نداشته. مثال میزنم ازسیامک پورزند که ماهها در سلول انفرادی و شکنجه بود تا در برنامه تلویزیونی اعتراف کنه پنجاه سال برای آمریکا جاسوسی میکرده، اما این موضوع اونقدر برای خود دستگاه قضا هم مضحک بود که ایشون آزاد شد.

شیوه اعترافگیری در بازجویی بر اساس فشاره گاهی این فشار در حدیه که تعادل فکری متهم حفظ میشه، چون این تعادل فکی لازمه که اطلاعات جدیدی از متهم خارج بشه و گاهی اصولا استخراج اطلاعاتی وجود نداره و تمام داستان در ذهن بازجو هست. در این حالت فرد شکنجه میشه و این شکنجه باعث از هم پاشیدن شخصیت متهم و رخنه در شخصیت اون میشه. به صورتی که متهم فکر میکنه نپذیرفتن اون چیزی که از طرف بازجو بهش القا میشه صرفا باعث رنج بیهوده و بیپایان خودشه. نمونه این امر در مورد دکتر احمدرضا جلالی مشهوده که بلافاصله پس از اعتراف تلویزیونی ایشون با زیرکی تونست با فایل صوتی القائات تحمیل شده به ایشون رو خنثی کنه.

این شکنجه ها و عملیات روانی روی متهم هم داستان طولانی و تلخی داره که پیشنهاد میکنم به همون مستندهایی که معرفی کردم مراجعه کنی تا تصور درستی درموردش به دست بیاری.

نه توضیح ندادی که چرا بیخدایی من روی نظرات من تاثیر میذاره. ولی نوشتی چون کور شدم پس بیخدا هستم!!! حالا من منتظرم توضیح بفرمایی که بیخدایی من چه تاثیری در نظرات من داره؟
سلام

شما به واقع کج فهم هستید

شما دلیل حقوقی ارایه نداديد برای غیر قانونی بودن سپاه پس بنده هم به شما گفتم ما در کشورمان چندین سازمان اطلاعاتی داریم که وزارت اطلاعات یکی از اونهاست

من نبايد ثابت کنم که اطلاعات سپاه قانونی هست بلکه شما باید با دلیل حقوقی ثابت کنید که اطلاعات سپاه غیر قانونی هست شما مدعی هستید

بحث موازی کاری يه بحث دیگست و ربطی به موجودیت نداره اگر شما در حوزه اختیارات بحث دارید اون يه بحث ديگريست

این ادعاهاي بی سروته شما هم جای بحث نداره چون فقط ادعاست شما باید حرفاتون رو با مدرک ثابت کنید وگرنه من بیکار نیستم ادعاهاي شمارو رد کنم

بیشتر ادعاهاي شما از صدای آمریکا و بی بی سی هست که مغرض بودن این رسانه ها واضحه
شما به آمریکا و انگلیس بیشتر اعتماد دارید ما به ایران بیشتر اعتماد داریم

در ضمن به صرف چند اشکال در یک سازمان نميشه اون سازمان رو زیر سوال برد بالاخره اشکال وجود داره و کسی ادعا نکرده تمام سازمان ها درست کار می کنن

درباره بی خدایی شما هم گفتم اگر کج فهم نبودی متوجه میشدی
ديگه هم حرفی با شما ندارم

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: دولت یازدهم و دوازدهم؛ بهشت جاسوسی و شبکه‌سازی! - قلب - ۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۱:۳۴

پرش در بین بخشها:

بالا