|
دولت یازدهم و دوازدهم؛ بهشت جاسوسی و شبکهسازی!
|
|
۱۱:۳۴, ۵/اردیبهشت/۹۷
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۵/اردیبهشت/۹۷ ۱:۰۲)آتئیسمو نوشته است: چون ما در ارتش و پلیس اطلاعات داریم پس اطلاعات سپاه قانونیه؟ چه ربطی داره اصلا؟! این چه استدلالیه!سلام شما به واقع کج فهم هستید شما دلیل حقوقی ارایه نداديد برای غیر قانونی بودن سپاه پس بنده هم به شما گفتم ما در کشورمان چندین سازمان اطلاعاتی داریم که وزارت اطلاعات یکی از اونهاست من نبايد ثابت کنم که اطلاعات سپاه قانونی هست بلکه شما باید با دلیل حقوقی ثابت کنید که اطلاعات سپاه غیر قانونی هست شما مدعی هستید بحث موازی کاری يه بحث دیگست و ربطی به موجودیت نداره اگر شما در حوزه اختیارات بحث دارید اون يه بحث ديگريست این ادعاهاي بی سروته شما هم جای بحث نداره چون فقط ادعاست شما باید حرفاتون رو با مدرک ثابت کنید وگرنه من بیکار نیستم ادعاهاي شمارو رد کنم بیشتر ادعاهاي شما از صدای آمریکا و بی بی سی هست که مغرض بودن این رسانه ها واضحه شما به آمریکا و انگلیس بیشتر اعتماد دارید ما به ایران بیشتر اعتماد داریم در ضمن به صرف چند اشکال در یک سازمان نميشه اون سازمان رو زیر سوال برد بالاخره اشکال وجود داره و کسی ادعا نکرده تمام سازمان ها درست کار می کنن درباره بی خدایی شما هم گفتم اگر کج فهم نبودی متوجه میشدی ديگه هم حرفی با شما ندارم |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |