|
توهین روزنامهنگار اصلاحطلب به ساحت مقدس امام رضا(علیه السلام)!!
|
|
۰:۴۳, ۷/اردیبهشت/۹۷
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام
دلیل ؟ اگه 20 نفر رو مثلا پیغمبر فقط به خاطر یه ناسزا اعدام کرده باشه چند برابر بیشترش رو بخشیده. نبخشیده؟ نمونه های تاریخی که فقط به خاطر ناسزا گفتن توسط معصوم اعدام شدن رو میشه بگید ؟ 20 نفر میشن ؟ این که نمی شه یه نفر یه دو خط نوشته باشه اعدامش کنن . چند نفر حضرت علی رو فحش دادن ؟ حضرت علی به حکومت رسید گفت اونایی که به من فحش دادن میکشم؟ شما اعدام هارو میبینید بخشش هارو نمیبینید. بعد هم واقعا نمیشه یه طرف اسلام رو اجرا کرد یه طرف دیگه رو ول کرد. من مثال زدم خدمتتون طرف دزدی میکنه اسمشو نمیگن ، این همه اختلاص میشه و .... هیچ برخوردی نمیشه بعد اینجا یه هو حکم اعدام به خاطر یه پست؟ آقا اگه اسلام باید اجرا بشه همش با هم . همه هم در برابر قانون یکسان . بدتر مردم زده میشن از اصل اسلام . از اسلام ناب . شما میگی پیغمبر میکشته هرکی رو ساب میکرده مردم فکر میکنن دیگه پیغمبر بخششی نداشته آتئیسمو ممنون که نظر منو خوندید . من خودم کتاب خوندم و فکر کردم به مدرسه اصلا اکتفا نکردم . آموزش پرورش که خیلی داره کم کاری میکنه . اون بیاد چیزای مهم رو بگه احکام اعدام پیشکشش . والا |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سریال توهین اصلاح طلبان به مردم و مقدسات ادامه دارد!!!! | AMINI | 4 | 2,156 |
۱۰/اردیبهشت/۹۷ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: قلب |
|
| نظر پناهیان در مورد هتک حرمت امام علی النقی علیه السلام | عباس محمدی | 0 | 1,593 |
۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: عباس محمدی |
|