|
دجال یا سفیانی ...!
|
|
۸:۵۰, ۸/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۸۹ ۸:۵۸ توسط haddii.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
کیفیت خروج دجال به این ترتیب است که سه سال قبل از خروجش در دنیا قحطی و خشک سالی می شود، به این صورت که سال اول ثلث باران و سال دوم دو ثلث باران متعارف و معمولی نمی بارد و سال سوم حتی یک قطره باران از آسمان به زمین نمی بارد و در نتیجه یک برگ سبز از زمین روییده نمی شود.
در این موقع که گرسنگی و تشنگی بر عالمیان سایه افکنده است دجال سوار بر خر عجیب الخلقه ای با آن کوههای نان و آب و انواع ساز و سرنا و زنگ و بربط که خود به صدا در می آورد و چنگ و چغانه و آوازی که از هر تار موی خرش بر می خیزد خروج می کند (دجال دو کوه با خود دارد یکی شبیه کوه نان و دیگری شبیه کوهی است که چشمه های آب صاف در آن جاری باشد و مردمان تشنه و گرسنه از او متابعت می کنند.از طرف دیگر چون ساحر است به چشم مردم چنان می نمایاند که بهشت و دوزخ با اوست: «آسمان به دستور وی باران می بارد و زمین گیاه می رویاند. اختیار گنجهای زمین با اوست. مرده را زنده می کند و با صدایی که تمام جهانیان می شنوند ندا می کند:من دجال هستم) و خلایق از هر سو به دنبال خر دجال راه می افتند. دجال مرد عجیب الخلقه ای است که چشم چپ او در میان پیشانی وی قرار دارد. اسم اصلی دجال را صاید بن صید و نام مادرش را میمونه گفته اند. دجال خری دارد که از لحاظ شکل و هیئت از خودش عجیبتر می باشد و نام خر دجال (که به رنگ پوست پلنگ است) حساسه است. چهار دست و پایش تا زانو سیاه و از زانو به پایین سفید است. (خر دجال به قدری بزرگ است که فاصله میان دو گوشش یک میل است؛ و با هر گام که بر می دارد ثلث فرسخ راه طی می کند.) خاصیت عجیب خر دجال این است که مردمان پشگلش را نقل و نبات می پندارند و چون آن را به دهان می گذارند متوجه می شوند که پشگل است. دوستان وقتي اوباما به عنوان رئيس جمهوري امريكا انتخاب(!) شد اون موقع من چند تا دليل براي مطابقت دجال و اوباما ( از جمله مادر يهودي و مشخص نبودن پدر و ...)(به دهخدا يه سري بزنيد) پيدا كرده بودم كه يكي از اونها خر بود كه نماد حزب دمكرات امريكا ست. ( اين مسئله زير سر توماس ناست کاریکاتورست امریکائی آلمانی الاصل قرن 19 است) چون مطالب گره ميخوره اجازه بديد قدم قدم پيش بريم تا الان حرف هايي گفته شده ولي اين موضوع رو لطف كنيد بگيد كه : آيا شما در مورد خر دجال قانع شده ايد و به نتيجه اي رسيديد؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا دجال همان شیطان است؟ (شناخت کامل دجال) | Imam12 | 16 | 15,820 |
۳۱/مرداد/۹۲ ۱۲:۳۸ آخرین ارسال: غربت تشیع |