کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.29 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک نکته راجع به بازی با ورق.
۱۰:۱۸, ۱۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۱/دی/۸۹ ۱۷:۰۶)omoridi نوشته است:  
(۱۱/دی/۸۹ ۱۲:۴۰)EMPERATOR نوشته است:  دوستان من با این کارت ها خیلی بازی ها میشه انجام داد مه همشون هم حول عدد 11 و 7 و گاهاً 13 می چرخند که من اسماشونو نمی دونم !!!!

دوست عزیز وقتی 52 تا کارت هست میشه
52/4=13
ارزش گذاری کارتهای توی اغلب بازیها اینه تک، شاه، بی بی، سرباز، 10و9و8و7و6و5و4و3و2
واینکه اگر بخواهید عدد 10 را به خدا نصبت بدید کار درستی به نظر من نیست چون سرباز، بی بی و شاه بالاتر هستند.
این حرف شما زمانی درست میشد که 10 آخرین عدد بود.
بسم الله
ببین بنظر من هم این حرفی که برادر علی110 زد باید درست باشه که این بازی توسط شخص شیطان ساخته شده مثل همون نظریه تکامل
بعدشم من اول بحث ذکر کردم
نقل قول:بعد از آس با ارزش ترین برگ شاهه با نماد حرف لاتین K معادل حرف دهم یونانی یعنی کاپا
و این 10 مد نظرم هست نه 10 عددی معمولی که نهمین ارزش رو تو بازی داره وبعدش میان این کارو میکنن :
K+A یعنی 10+1=11 و شخص بعد از این کار دست رو میبره
شیطان هم نمادهاشو وسط راه ول نمیکنه همه بیبن ببینش برادر عزیز.
نقل قول:جفت آس توی بازی 21 سمبل شانسه
اگه دقت کنی ملت زیاد 21 بازی نمیکنن اونایی که بلدن حکم و اونایی که خیلی بلدن شلم بازی میکنن. واین دوتا برای اهل ورق بیشتر رایجه
البته من حرف علی 110 رو بیشتر میپسندم که پشت این تحلیل های ماتریالیستی جنبه های معنوی سنگینی وجود داره.
نقل قول: کلا ورق بازی، تخته نرد و امثال اینها نشانه ای بر قدرت تفکر، استراتژی و شانسه. حالا کی این بازی ها را درست کرده و هدفش چی بوده نامعلومه. ولی توجه داشته باشید هیچ ابزاری بد نیست مگر اینکه بدانید برای کاری بد انجام میدهید.
برادر اگه هیچ ابزاری بد نیست پس مشروب هم خوبه؟ و ما بد استفاده میکنیم؟ نه اینا وسیله آزمایش انسانه.
دقت کن برادر شاید تفکرباشه ولی شانس نیست بیشترش استراتژیه حتی توی تاس انداختن توی تخته نرد، همش روش داره. چرا؟ واسه اینکه شما توی ورق بازی باید استراتژی مناسب در برابر حریف داشته باشی و درسته آدم های باهوش موفق تر هستن ولی اگه کسی باهوش نباشه و از یه استراتژی مناسب وقوی استفاده کنه مطمعنا برنده است واستراتژی مناسب منظورم از حرکت های از پیش تعیین شده است که شما حریف رو وادار به عکس العمل کنی و نه حریف شمارو و شما اونجور که میخوای بازی رو پیش ببری واین فکر نیست ، اعمال پی در پی و تقریبا حفظیه.
درسته توبه کردم ولی خدایی خودم استاد ورق بازی بودم خدا ببخشه خودش.
آی ملت ورق بازی نکنین. چجوری بگم؟
و من الله توفیق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، سبز سفید قرمز ، ایران ، امیرحسن ، zaeim ، mhvvhm
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: یک نکته راجع به بازی با ورق. - mohammad790 - ۱۲/دی/۸۹ ۱۰:۱۸
تاریخچه بازی ورق Solitaire - an147.com - ۱۰/فروردین/۹۰, ۱۳:۳۸

[-]