(۱۳/تیر/۹۰ ۱۸:۰۱)7parsa4 نوشته است: (۱۳/تیر/۹۰ ۱۴:۰۲)Grace Dies نوشته است: گیم نت ها دارای فضای متحدانه و شادی آور برای تمام سنین اند.
پسرها دور هم جمع میشوند و بهم کمک میکنند ، شوخی میکنند و روحیه آنان متاثر فضای شاد آن می شود . گیم نت تنها جاییست که ما بخاطر خنده ها و شوخی هایمان مواخذه نمیشویم.
گیم نت ها بر اساس سلیقه و نیاز بچه ها تشکیل میشوند.دارای روشنایی و فضای باز و بدون مزاحمت افراد.
توی جامعه یک جا رو مثال بزنید که روزانه پسر ها ایضا دخترها (جدا جدا فکر بد نکنید) دور هم جمع بشن با هم صحبت کنند شاد باشند و بهایی ندن و مواخذه نشن.
متحداااااانه !
بنده خدا چه اتحادی ؟ این یکی میخواد دائم حواس اون یکی رو پرت کنه که خودش برنده شه ، اون یکی فحش ناموسی به این میده که عقده باخت هاش خالی شه
کجا بهم کمک میکنند ؟ روحیشون خراب تر میشه که شاد تر نمیشه من خودم بعد از امتحاناتم با پنج شیش تا از رفیقام میرفتیم گیم نت و دو گروه میشدیم یه بار که گروه ما برنده میشد تا 7 8 ساعت اون یکی گروه مسخره میکردیم و دستشون مینداختیم یه بار هم که اونا برنده میشدن متلک بارمون میکردند شکر خدا امتحاناتمون تموم شد و الا الان شاید روبروی هم وایمستادیم و دعوا میکردیم
شما یه جا میخوای ؟ من صد جا بهت معرفی میکنم :
1 - زنگ تفریح توی مدرسه و یا حتی توی دانشگاه
2- بعد از نماز جماعت بیرون مسجد
3 - پارک ها و فضای سبز
......
بسه یا بازم بگم؟
بعدم شما که میری گیم نت مگه پول نمیدی که میگی یه جایی که بهایی ندن؟
تو گیم نت های شهرستان این طوری نیست
چون گیم نت کمه و همه ،هم دیگه رو میشناسن خیلی با هم خوشن

فوش بیشتر تو محیط Garena زیاده که یارو فوش نده روزش شب نمیشه
تو Garena همه نوع بازی هست
واسه همین خطریه