|
شيوه عزاداري در ماتم شهادت سيدالشهداء (ع)_قسمت اول تا چهارم
|
|
۲۲:۰۰, ۱۲/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۸۹ ۰:۱۷ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۸۹ ۲۰:۴۸)amir-mahdi نوشته است: به خداوند پاک و مهربان دوست من آقاي امير-مهدي شما كه نقل كرديد( كه بعد بيرو ن اومدن از يه مجلسي آقايي او ن نقل رو كرد...)) 1_ من معتقدم اگه خدا بر قلب كسي مهر بزنه ديگه هيچ كس نمي تو نه اون رو به راه راست هدايت كنه،و بیشتر دنبال بهانه جويي هست تا راه غلطش رو بر حق نشون بده(خدا ميدونه كه تا به حال چند نفر با ديدن عزاداريها و مظلوميت سرور و سالار شهيدان شيعه شدند فقط كافيه چمشهاشون رو باز كنند، توصيه ميكنم اين كليپ رو كه گذاشتم حتما دانلود كنيد سخنرانی مفتی اهل سنت برحقانیت شیعه و مظلومیت امام حسین_ع تا قضيه واضح تر بشه_مطمئن باشید این مفتی سنی مذهب قمه زنی رو در شبکه های اینترنتی و ماهواره ای مشاهده کرده ولی هرگز به اصل قیام امام حسین شک نکرده؛بلکه چون انسان آزاده ای هست حتی دفاع هم کرده؛واگه مشکلی هست اون رو به افراد ربط داده که این کار رو انجام می دهند نه ...) اين درست كه بعضي مجالس داراي انحرافاتي هستند ولي اين دليل نميشه كه كل قضیه رو نهي كنيم و صورت مسئله رو پاک کنیم. شما نگفتي كه آيا بالاخره اون نقلي كه از زيارت ناحيه درباره نحوه عزاداري اهل حرم شده روقبول داريد يا نه؛چون تمام اين نوع عزاداري ها رو میراث دوره ي صفويه دونستيد؛در حالیکه اصل اون روايات بر حق كه نقل شده همه به دوراني به بسيار قبل تر بر ميگرده زیارت ناحیه هم که کاملا مشخص هست... این یکی از استفتائاتی هست که از آیت الله سیستانی درباره ی سینه زنی پرسیده شده است: سؤال :آيا سينه زن در مراسم عزادارى ائمه اطهار عليهم السلام در شرع مقدس توصيه شده است؟ و آنرا به عنوان يك امر مستحبى ميشناسد؟ جواب :سينه زدن از مصاديق جزع است كه بر ائمه عليهم السلام، مستحب است 2_لطفا به اين تشرف خدمت امام زمان با سندي محكم توجه كنيد: شخصی خدمت امام عصر عجل الله فرجه در رابطه با اینکه مردم زمان غیبت به چه کسی رجوع کنند، سؤال می کند ،امام هم در جواب می فرمایند((أمّا الحوادثالواقعة فارجعوا فيها إلى رواة حديثنا فإنّهم حجّتي عليكم وأنا حجّة الله عليهم.))(مستدرک سفینه البحار ج1ص 217 و کمال الدین شیخ صدوق ج2 باب 45 حدیث4 ص483).(در رویدادهایی که برایتان پیش می آید به روايان حدیث ما-فقیه مجتهد- رجوع کنید که همانا آنها حجت من بر شما هستند و من حجت خدا بر آنها). در مورد سينه زني و نحوه ي عزاداري از مراجع كه طبق اين نقل تاكيد بر جانشيني فقها در زمان غيبت داره پرسيده شده و جوابها هم كاملا واضحه... دوستان یک اصل برای من کاملا مشخص شده اون این هست که دشمن از یک ترفند دو گروه رو به انحراف کشیده:دشمن های عزاداری ها و روضه خانی ها از طریق داخل کردن وهمیات و دروغ ها در عزاداری ها و وارد کردن سبک های غلط(مثل قمه زنی) و در هم آمیختن اونها با روش صحیح عزاداری؛ 1_گروهی که این کار رو می کنند از اصل ماجرا که دفاع از قیام امام حسین(علیه السلام) و اصل عزاداری ها و روضه خانی ها دور کرده است 2_افرادی از شیعه که با دیدن این وهمیات و دروغ ها که با اصل قضیه در هم آمیخته شده،به جای تمسک به ائمه و معصومین و یافتن راه درست و روجوع به احادیث صحیح که کاملا راه رو مشخص کرده،با انکار کل قضیه در این فتنه بزرگ با دشمنان ناخواسته همراه می شوند. کشتی شکست خورده ی طوفان کربلا
در خاک و خون طپیده میدان کربلا گر چشم روزگار به رو زار می گریست خون می گذشت از سر ایوان کربلا نگرفت دست دهر گلابی به غیر اشک زآن گل که شد شکفته به بستان کربلا از آب هم مضایقه کردند کوفیان خوش داشتند حرمت مهمان کربلا بودند دیو و دد همه سیراب و می مکند خاتم ز قحط آب سلیمان کربلا زان تشنگان هنوز به عیوق می رسد فریاد العطش ز بیابان کربلا آه از دمی که لشگر اعدا نکرد شرم کردند رو به خیمه ی سلطان کربلا آن دم فلک بر آتش غیرت سپند شد کز خوف خصم در حرم افغان بلندشد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایا من مسلمانم؟(دوره چهارم رشد،بلوغ عاطفی) | یاســین | 6 | 3,096 |